SEGRE

VOLEIBOL ENTITATS

El Cecell celebra amb una Diada els 30 anys de vida

El pròxim 5 de maig al Joan Oró

La presidenta i la dissenyadora del cartell del 30 aniversari.

La presidenta i la dissenyadora del cartell del 30 aniversari.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cecell, fundat el maig del 1988, celebra aquest any el trentè aniversari i, entre les activitats que ha preparat per celebrar aquesta efemèride, hi ha l’organització de la Diada del Voleibol Lleidatà, que se celebrarà el pròxim dia 5 de maig al pavelló Joan Oro i en la qual s’espera reunir totes aquelles persones que han participat o col·laborat amb l’entitat i amb el voleibol de la ciutat al llarg d’aquests trenta anys.

La jornada consistirà en diferents partits de base del Cecell i seguirà a la tarda amb el Torneig Història de Colors, que reunirà els equips de les diferents generacions de l’entitat. El final de festa serà un sopar durant el qual es farà l’entrega de trofeus i les insígnies commemoratives.

Per commemorar l’efemèride, el club ha presentat un cartell dissenyat per Raquel Zazurca.

“És un moment molt important per a mi i per al club. Confiem poder reunir molta de la gent que ha defensat els nostres colors, així com la que ha treballat incansablement durant molts anys perquè el voleibol lleidatà sigui on és”, va assenyalar en aquest sentit la presidenta, Montse Nadal.

tracking