SEGRE

POLIESPORTIU CLUBS

Crida de Lleida Esportiu, ICG Software i Actel Força Lleida per omplir els recintes esportius

Jugadors i tècnics de l’Esportiu, Actel i Llista demanen suport a l’afició per ajudar-se a complir els objectius en aquest final de temporada || Iniciativa conjunta que podria tenir continuïtat

Albert Folguera, Félix González, Enric Duch, Albadalejo i Jorge Serna amb Jorge Félix, Nierga, Sutina, Marc, Miki i Andreu Tomàs al darrere.

Albert Folguera, Félix González, Enric Duch, Albadalejo i Jorge Serna amb Jorge Félix, Nierga, Sutina, Marc, Miki i Andreu Tomàs al darrere.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els entrenadors i capitans del Lleida Esportiu, ICG Software i Actel Força Lleida van fer ahir una crida als aficionats de l’esport dels tres clubs perquè uneixin esforços en aquest final de temporada, col·laborin per omplir els recintes esportius dels tres equips i els ajudin d’aquesta manera a complir els respectius objectius. En una iniciativa inèdita, que tots esperen que pugui concretar-se en el futur amb noves idees, els tres clubs van demanar als seguidors que facin un esforç en aquesta recta final de temporada en què l’Esportiu lluita per entrar al play-off d’ascens a Segona A, el Llista per ser campió d’Europa a la CERS i classificar-se per l’Eurolliga i el Força Lleida per aconseguir la permanència.

“Volem unir sinergies perquè puguem tirar endavant els objectius de cadascun en aquest final de temporada”, va explicar Enric Duch, amfitrió i president del Lleida Llista. Félix Gonzálex, president del Força Lleida, va destacar que “els tres representem l’esport de la ciutat i demanem a l’afició que faci un esforç i ens doni suport als tres en aquests últims partits que ens queden”. Hi van assistir, amb els tècnics Gerard Albadalejo, Albert Folguera i Jorge Serna els jugadors Jorge Félix, Marc Nierga, Andreu Tomàs, Miki Feliu, Juampi Sutina i Marc Rubín de Celis. Folguera va destacar que “tots portem el nom de Lleida, volem a la nostra terra i tenim un final de temporada important. Necessitem el suport de l’afició i pensem que és el moment d’unir esforços i sentiments”.

L’ICG lluita per l’Eurolliga i ser campions de la CERS, el Lleida pel ‘play-off’ i l’Actel, per salvar-se

El Comitè de Lleida va sancionar amb quatre partits un cadet de l’Escola de Ponent

Gerard Albadalejo, per la seua part, va agrair la iniciativa i va assenyalar que “els èxits que aconseguim són de tots i en aquest final de temporada ens juguem coses importants. És el moment que ens ajuntem els clubs i s’ajuntin les aficions”. Jorge Serna va reiterar la crida a l’afició “perquè ens doni una empenta més”.

Sutina, per la seua part, va desitjar que la iniciativa tingui continuïtat i es tradueixi “en un carnet comú”. Andreu Tomàs va assenyalar que “m’agrada aquesta idea i espero que no sigui l’última. Els tres equips estem a un nivell molt alt” i va animar en especial l’equip de bàsquet: “Hem estat a la vostra situació i l’únic consell és que cregueu i competiu al màxim.” Marc Nierga, finalment, va incidir que “necessitem el suport de l’afició per aconseguir els nostres objectius” que, va recordar, “tots podem aconseguir-ho”.

Competició castiga amb un partit David Giménez

El Jutge Únic de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha castigat amb un partit de sanció David Giménez, segon entrenador del Lleida, per l’expulsió diumenge passat al camp del Mallorca. Giménez va ser expulsat al minut 79 del partit que el Lleida va perdre per 1-0 per, segons consta a l’acta, “empènyer el delegat d’equip contrari no estant la pilota en joc”.

tracking