SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: "Difícil, no impossible"

Albadalejo considera imprescindible guanyar demà el València Mestalla per mantenir el somni del ‘play-off’ || “15 punts són tot un món en aquesta lliga”

Gerard Albadalejo, diumenge passat durant el partit que el Lleida va perdre a Mallorca.

Gerard Albadalejo, diumenge passat durant el partit que el Lleida va perdre a Mallorca.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo no pensa rendir-se. Sap que no serà fàcil que el Lleida es classifiqui per al play-off, però considera que, en els cinc partits que falten, encara poden passar moltes coses. “És un repte difícil, però no és impossible”, va ser el missatge que va llançar ahir des de la sala de premsa del Camp d’Esports, malgrat que va admetre la gran importància que té el partit de demà davant del València Mestalla.

“S’ha de començar per guanyar aquest dissabte, que serà difícil. Hem de guanyar i veure què necessitem al final. No crec que necessitem els quinze punts que falten perquè penso que el Cornellà no ho guanyarà tot”, va valorar. “No sé què passarà. Potser fem els quinze punts i no ens arriba per jugar el play-off. Però el que compta ara és guanyar aquest partit i arribar als cinquanta punts. És un partit que marcarà el futur dels dos equips”, va afegir i va recordar que “en aquesta lliga, quinze punts són tot un món”.

Creu que, pel treball que han fet, mereixen 3 o 4 punts més, “però en tenim 47, aquesta és la realitat”

En qualsevol cas, creu que “fins que no faltin dos partits no sabrem els punts que caldran”, incidint en la necessitat de guanyar demà. “Necessitem guanyar. I si guanyem jugant un futbol bonic, millor. Però si guanyem sense això, també estarem contents. El més important és la victòria.” Del rival va advertir que “marca molts gols, però també n’encaixa molts”, i va recordar que al partit davant de l’Hèrcules, que va perdre per 4-0, el resultat va ser enganyós. “Va ser un partit que hauria pogut acabar 4-3.”

El tècnic va valorar que, per l’esforç i el treball que fan, “hauríem de tenir tres o quatre punts més. Amb el Formentera no vam merèixer perdre. Però la realitat és que tenim 47 punts”. Veu “normal” que després de tres derrotes seguides hi hagi desil·lusió. “Sí, ha estat una frenada. Hi ha tristesa, però aquest esport és imprevisible, tampoc ningú esperava que el Barça perdés 3-0. Ara estem a cinc punts, però si guanyem el Mestalla, tota aquesta tristesa es transformarà en eufòria.”

Gerard reconeix que “ser entrenador del Lleida desgasta” Gerard Albadalejo va reconèixer que ser al capdavant de la banqueta del Lleida “desgasta”, i va incidir que, sobretot, això és a causa que “estic obsessionat per fer les coses bé” i que per això ho passa malament quan l’equip no guanya. “Sí, desgasta [entrenar el Lleida], però desgasta entrenar qualsevol equip”, va destacar, recordant les paraules que recentment va dir Zinedine Zidane en aquest mateix sentit. “Tinc una il·lusió molt gran, estimo aquest club i quan aspires a tot, et sap greu quan les coses no surten bé.” Va admetre que és important “saber gestionar l’entorn. Em considero una persona forta i sé acceptar les crítiques, em motiven i me’n ric, però potser la família no ho accepta igual i si ho passen malament, tu també ho passes malament. M’afecta, com a Vila-real, veure la cara d’un nen de 10 anys per la derrota i sento aquesta responsabilitat quan no guanyem”.

tracking