SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes vol deixar sentenciat avui el 'play-off'

Una victòria amb l’Igualada li donaria la classificació matemàtica || Perdre per menys de 7 punts l’obligaria a guanyar un partit més

Xavier Mendiburu podrà jugar malgrat els problemes físics.

Xavier Mendiburu podrà jugar malgrat els problemes físics.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes té avui (20.00) al Barris Nord la primera oportunitat per deixar resolta la classificació per a la Final a Quatre catalana de la Lliga EBA. Després de la brillant victòria de dissabte passat contra el Valls, quart classificat, els de Gerard Encuentra en tenen prou amb guanyar avui l’Igualada, tercer amb dos victòries menys, per aconseguir el bitllet de forma matemàtica a falta de dos jornades per al final de la fase regular.

En cas de perdre, si ho fes per menys de set punts mantindria l’average particular a favor amb els de l’Anoia, de manera que n’hi hauria prou amb guanyar un dels dos partits que queden (un dels quals davant del cuer) per ser a la Final a Quatre. Si la derrota fos per més de set punts, llavors hauria de guanyar el mateix nombre de partits que l’Igualada per mantenir la victòria de marge.

“No veig tan clara la victòria com fa una setmana amb el Valls, ja que l’Igualada juga molt bé i té un estil molt semblant al nostre.

Basa molt el joc en l’encert exterior i el rebot, per això hem de tenir equilibri entre el joc interior i exterior i bons percentatges de tir i ser forts en el rebot si volem guanyar”, va afirmar Encuentra, que aquesta setmana ha tingut tres jugadors (Oriol Jorge, Mendiburu i Aventín) amb diferents problemes físics, encara que tots podran jugar. En aquesta Final a Quatre, a la qual accedeixen els dos primers classificats dels dos grups catalans d’EBA, hi haurà tres places en joc per al play-off d’ascens a la LEB Plata, que el Pardinyes ja va disputar la temporada passada. El club lleidatà s’està plantejant organitzar aquesta primera fase.

tracking