SEGRE

FÓRMULA 1 GP XINA

Hamilton marca el millor temps a la primera sessió

Raikkonen segon, i Vettel arranca quart

Fernando Alonso, durant una de les sessions d’entrenament d’ahir.

Fernando Alonso, durant una de les sessions d’entrenament d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va marcar el millor temps a la primera jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina, on la igualtat va ser la nota predominant amb Carlos Sainz (Renault) i Fernando Alonso (McLaren) col·locats vuitè i desè, respectivament.

La tercera cita del Mundial de Fórmula 1 es va obrir amb molta igualtat entre els favorits en les dos primeres sessions d’entrenaments lliures, fins al punt que els quatre primers classificats van finalitzar en un marge de tot just una dècima. De fet, Hamilton va marcar el millor registre del dia (1:33.482) però avantatjant en tan sols set mil·lèsimes el finlandès Kimi Raikkonen, mentre que Valtteri Bottas (Mercedes) i el líder del campionat Sebastian Vettel (Ferrari) van ser tercer i quart, respectivament, també molt a prop.

Alonso va assegurar després de les dos sessions que té sensacions positives. “M’he sentit millor aquí que a Bahrain”, va explicar, mentre que Sainz, per la seua part, també estava content i va dir que “el balanç del cotxe és millor, estic més confiat”, va assegurar.

tracking