SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: "Hem fet molts mèrits per guanyar"

Serna enalteix l’entrega de l’equip i lamenta la mala sort en l’última jugada del partit

Julen Olaizola i Charles Nkaloulou pugnen per un rebot durant el partit disputat ahir al pavelló Ciutat de Castelló.

Julen Olaizola i Charles Nkaloulou pugnen per un rebot durant el partit disputat ahir al pavelló Ciutat de Castelló.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna se’n va anar ahir de Castelló content amb la imatge i l’entrega de l’equip però disgustat per no aconseguir una victòria que, segons el seu parer, va merèixer. “Me’n vaig amb la sensació que hem fet molts mèrits per poder guanyar el partit, òbviament el Castelló també, però me’n vaig molt orgullós per un esperit lluitador que hem demostrat quan pitjor estava la situació. I lamentablement, en l’última possessió que teníem almenys per llançar, no hem tingut sort o el Castelló també ha fet una gran defensa”, va dir el tècnic de l’Actel al referir-se a l’opció que va tenir Ogungbemi de forçar la pròrroga.

Serna també va tenir paraules de suport cap a Edu Gatell, lesionat de gravetat en el segon quart. “Enviar-li una forta abraçada i molt ànim de part del Força Lleida a Edu Gatell, al qual desitgem que sigui [la lesió] el menys possible i torni a les pistes al més ràpid possible. Això és bàsquet i lamentablement de vegades passen aquestes coses i ens ha dolgut a tot el pavelló”, va assenyalar el tècnic, que va lloar també el rival. “Enhorabona al Castelló, perquè està fent una temporada fantàstica i ho ha demostrat. En un moment difícil anímicament amb la pèrdua de Gatell, probablement un altre equip s’hauria descompost, però no, ha continuat lluitant.”

Després d’aquesta derrota, Jorge Serna ja mira al futur. “Tenim dos partits més per intentar aconseguir una victòria. La setmana que ve contra el Palència hi ha una nova final. Davant del Melilla vam ser a prop de guanyar i davant del Castelló hem donat una molt bona imatge, però no ha estat suficient. Ara a intentar-ho contra el Palència”, va concloure.

tracking