SEGRE

ATLETISME

El Jaafari i Míriam Ortiz repeteixen com a guanyadors de la Cursa BBVA CX Bombers amb 2.500 corredors

Alex Méndez i Meritxell Bonet s´han imposat a la distància curta en una edició en la qual han hagut diverses desqualificacions per fer trampes

El Jaafari i Míriam Ortiz repeteixen com a guanyadors de la Cursa BBVA CX Bombers amb 2.500 corredors

El Jaafari i Míriam Ortiz repeteixen com a guanyadors de la Cursa BBVA CX Bombers amb 2.500 corredorsITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Cursa BBVA CX Bombers Lleida ha celebrat avui la seua vuitena edició en la qual Abderrahim El Jaafari (Independent) i Miriam Ortiz (AA Catalunya) han estat els guanyadors de la prova llarga de 10 km, reeditant d’aquesta forma els seus triomfs de l’any passat. Com és habitual, la cita atlètica popular per excel·lència de la ciutat ha estat una veritable festa esportiva amb una participació de 2.500 corredors, als quals cal afegir els 800 nens i nenes de les curses infantils de dissabte, sota l’organització de l’Agrupació Cultural i Recreativa Bombers de Lleida. En la prova curta de 5 km els vencedors han estat Alex Méndez (Lleida UA) i Meritxell Bonet (Tri 4.40).

La nota negativa, que no ha deslluit la gran matinal atlètica, ha estat que diversos atletes, tant en categoria masculina com en femenina, han hagut de ser desqualificats per cometre irregularitats durant el recorregut.

La cursa, que ha tingut com a centre d’operacions els Camps Elisis, ha estat amenitzada durant el recorregut per grups de batucades i percussió.

tracking