EL MILLOREL PITJOR

El líder no dóna opcions

L’Alpicat va tardar massa a entrar en partit i van encaixar un parcial de 0-3 || Amb aquesta nova derrota, els lleidatans segueixen en llocs de descens

Un jugador del San Cristóbal li disputa la pilota a un altre de l’Alpicat ahir durant el partit.ALBERT FERNÁNDEZ

El San Cristóbal es va imposar ahir a l’Alpicat i va demostrar al Parc del Graó per què lidera amb mà de ferro el Grup 2 de Primera Catalana. Els de Terrassa es van arribar a posar 0-3 en el marcador i, únicament al temps afegit, Vendrell va poder anotar el gol de l’honor i va trencar així la seua mala ratxa particular. Amb aquesta nova derrota, la novena en els deu últims partits, els del Segrià segueixen en llocs de descens, a dos punts del play-off per la permanència a l’espera del resultat de l’enfrontament entre el Tortosa i el Vila-seca d’avui.

Els primers minuts de joc van ser realment espectaculars per part del conjunt visitant. Amb una gran superioritat en el ritme de joc, fins en quatre ocasions van buscar xuts llunyans els egarencs abans de complir els primers cinc minuts. Just al minut 5, Edu rematava de cap un córner per enviar la pilota al fons de la xarxa i anotar el primer gol del matx. A l’Alpicat li va costar entrar en el partit, malgrat que al minut 9 una centrada de Niso va estar a punt de ser rematada per Vendrell al segon pal. A més, la defensa del líder es va mostrar molt eficaç en tot moment i fins al final dels primers 45 minuts no va concedir cap acció clara de gol al conjunt roig.

El segon temps va començar de forma similar al primer, i ja al minut 47, Crisos es veia obligat a rebutjar amb el peu una centrada d’Almirall que va desviar Lucas i que hauria acabat al fons de la xarxa si no fos per la brillant intervenció del porter de l’Alpicat, Crisos. Malgrat tot, el San Cristóbal va acabar fent pujar el 0-2 tan sols uns minuts després.

Era el minut 51 quan en un rebuig d’un córner, els egarencs tornaven a penjar la pilota a l’àrea perquè Marc, massa sol, controlés i anotés el segon gol per a l’equip amb un potent tir ras, impossible per al porter. Poc després, Mario hauria pogut anotar el tercer, al minut 58, amb un llançament a la mitja volta des de la frontal que va impactar al pal de la porteria defensada per Crisos. A partir d’aquest instant, el conjunt de Sergi Vela va reaccionar i va fer una bona mitja hora final de partit. Lucas, al minut 60, i Egea al 68 posaven a prova el porter visitant, que evitava el gol local. Tanmateix, quan més a prop semblava l’1-2, arribava el gol de penal del visitant Ruy que significava el 0-3.

Malgrat que l’encontre ja estava pràcticament dat i beneït, l’Alpicat no va abaixar els braços i, finalment, Vendrell al temps afegit va poder retallar distàncies amb l’1-3 i trencar la seua mala ratxa personal de cara a porta. Abans del final del partit, Lucas encara va tenir una ocasió més per col·locar el 2-3 amb un tret des de dins de l’àrea que podria haver donat una mica d’emoció, encara que el porter visitant Adri es va mostrar molt segur sota pals.

“Hem jugat contra un superequip”

L’entrenador de l’Alpicat, Sergi Vela, va reconèixer ahir a l’acabar el partit la superioritat del San Cristóbal. “Ells han estat millors que nosaltres, ens han trencat l’estratègia de partit amb dos gols a la sortida de córner a l’inici de cada meitat”, va explicar. Quant a la classificació de l’equip, el tècnic es va mostrar esperançat. “Ara vénen tres duels amb equips de la part baixa que determinaran el nostre futur.”