SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

L'ICG Software rep avui sense confiances el Palafrugell

El Llista no jugava un partit de Lliga des del 17 de març || L’objectiu és acabar quarts

Jordi Creus i Andreu Tomàs celebren un gol en un partit.

Jordi Creus i Andreu Tomàs celebren un gol en un partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Sotfware torna avui a l’OK Lliga després d’una llarga aturada, i rep a l’Onze de Setembre el Palafrugell (12.00), un rival que ocupa posicions de descens però que el tècnic, Albert Folguera, considera “perillós” perquè juga “sense pressió”.

El Llista, que no jugava en Lliga des del 17 de març, quan es va imposar 1-6 en la pista de l’Asturhockey, afronta dos partits abans de disputar la Final Four de la CERS i s’ha marcat un altre ambiciós objectiu, acabar la Lliga en la quarta posició, amb la qual cosa la pròxima temporada disputaria l’Eurolliga.

Folguera adverteix que el rival, que ocupa posicions de descens, és perillós perquè juga “sense pressió”

Albert Folguera admet que l’aturada li ha anat bé a l’equip: “Necessitàvem parar, encara que és veritat que ha estat una mica llarg, però a partir d’ara ja no queda cap cap de setmana lliure. Penso que ens ha anat bé, perquè l’equip ha tornat amb molta intensitat.”

El tècnic adverteix que el Palafrugell, malgrat la mala classificació, és un rival perillós. “És un partit complicat i sóc conscient que també tenim al cap la CERS, però si només pensem a la Final Four no farem res. Cal jugar com si ja estiguéssim disputant la CERS i tampoc podem oblidar que tenim opcions reals de quedar entre els quatre primers.” També afegeix que “seria absurd no tenir al Palafrugell el respecte que es mereix. És un equip que juga sense pressió, que et pressiona en tota la pista, que juga molt obert... És un partit perillós que també ens ha de servir per preparar bé la CERS”. El tècnic es va mostrar satisfet perquè “veig que l’equip ha tornat molt a to”.

Per la seua part, Andreu Tomàs també admetia que el descans ha vingut bé a l’equip. “És veritat que hem passat de jugar tres partits en sis dies a estar quatre setmanes sense jugar. Però personalment, agraeixo l’aturada. Mentalment m’ha anat bé i als companys també. Hem tornat amb molta intensitat i amb moltes ganes.”

El de Tremp reconeix que la CERS és present perquè “és una cosa històrica, però també estem conscienciats que, ara com ara, el partit més important és el del Palafrugell”. Va afegir que, després de conèixer-se que el Llista ocupa el lloc catorzè en el rànquing mundial “és un orgull després d’haver passat temporades molt dures”.

tracking