SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

La Seu, territori eslàlom

Les sèries eliminatòries inauguren la primera prova de la Copa Pirineus, amb 257 participants, rècord absolut || Els favorits van accedir a les semifinals

Núria Vilarrubla va aconseguir classificar-se per a semifinals tant en C1, on va ser segona, com en K1.

Núria Vilarrubla va aconseguir classificar-se per a semifinals tant en C1, on va ser segona, com en K1.AGUSTÍ CUCURULLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa Pirineus d’eslàlom va començar ahir amb les sèries eliminatòries de la primera cita de la Seu d’Urgell, on participen 257 palistes, rècord absolut d’aquesta prova puntuable per al rànquing ICF. Els favorits no van fallar i van accedir a les semifinals d’avui, jornada en què també es decideixen els guanyadors d’una competició que tindrà el segon capítol a la localitat francesa de Pau a finals de maig. En el K1 masculí, va marcar el millor crono Samuel Hernanz, davant del brasiler Pedro da Silva i de Joan Crespo. També van ser entre els 30 més ràpids David Llorente, Marc Moragues, Juan Martínez i Telmo Olazabal, i al seu torn Pau Echaniz va aconseguir la classificació a la repesca. D’altra banda, en el K1 femení, la primera plaça va ser per a la brasilera Ana Satila, que va superar Irati Goikoetxea i Maialen Chourraut. També van accedir a semifinals d’aquesta categoria Marta Martínez, Núria Vilarrubla i Klara Olazabal. Carmen Costa va haver de recórrer a la repesca per ser avui a les sèries semifinals.

Quant al C1 masculí, hi va haver domini francès, amb les tres primeres posicions per a Pierre-Antoine Tillard, Martin Thomas i Lucas Roisin. Van aconseguir la classificació els lleidatans Dani Marzo, Miquel Travé i Jordi Tebé, i van ser sis els palistes estatals els que van recórrer a la repesca: David Llorente, Adrià Martín, David Burgos, Luis Parés, Pau Echaniz i Daniel Pérez. Finalment, en el C1 femení, Lleida va marcar el seu millor resultat, amb la segona posició de Núria Vilarrubla, que només va ser superada per l’australiana Jessica Fox. La tercera posició va ser per a la francesa Marjorie Delassus. Irati Goikoetxea, Klara Olazabal i la també lleidatana Annebel van der Knijff van accedir a semifinals sense haver de recórrer a la repesca, en la qual es van classificar María i Anna Barroso. Les semifinals de les quatre categories començaran a les 9.00, i a partir de les 12.45 es disputaran les finals amb els deu millors per prova.

Núria Vilarrubla va aconseguir classificar-se per a semifinals tant en C1, on va ser segona, com en K1.

Núria Vilarrubla va aconseguir classificar-se per a semifinals tant en C1, on va ser segona, com en K1.AGUSTÍ CUCURULLS

tracking