BÀSQUET LLIGA EBA

Ocasió perduda del Pardinyes

Cau davant l’Igualada i no pot segellar l’accés al ‘play-off’ || Els barcelonins guanyen l’‘average’ particular

Xavier Mendiburu va tornar a ser la referència del Pardinyes en atac, i va anotar 28 punts.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va ajornar l’accés a la fase final del grup C de la Lliga EBA després de perdre ahir davant de l’Igualada (76-89), resultat que a més atorga als barcelonins l’average particular. A causa d’aquest factor, l’equip que dirigeix Gerard Encuentra haurà de sumar en les dos últimes jornades les mateixes victòries que un Igualada que ahir va aprofitar la desconnexió inicial dels locals. La falta d’intensitat, a més d’un arbitratge molt discutible al llarg del partit, va permetre a l’Igualada assolir el final del primer període amb un ampli 13-24. Malgrat que els lleidatans van reaccionar en el segon parcial i van estar a prop d’empatar, les faltes dels interiors i la lesió de Pau López van castigar un Pardinyes desconegut en defensa, que al descans perdia 30-47.

En la represa, liderats per Mendiburu, els lleidatans van intentar retallar diferències, però l’Igualada es va mantenir a tothora rondant la desena de punts de marge. D’aquesta forma, van entrar en els últims deu minuts amb el 51-64. La intensitat defensiva durant l’últim quart va ser castigada pels àrbitres i el Pardinyes no va ser capaç de culminar la remuntada. Després d’aquesta derrota, el Pardinyes visitarà dissabte, 21, la pista del Cerdanyola, cuer del grup, i tancarà la Lliga el dissabte 28 al Barris Nord contra l’Olivar.

Derrota del Palma davant l’Oviedo L’Actel Lleida, que va perdre divendres a Castelló (79-75), continua amb les mateixes victòries que el Palma, que ahir va caure a casa davant de l’Oviedo per 76-84. L’equip de Jorge Serna estarà pendent dels resultats d’avui, especialment de l’Osca-Corunya i Barça B-Ourense. D’altra banda, el Granada va aconseguir ahir pujar a la LEB Or després de guanyar a la pista del Navarra (74-78), i aprofitar la derrota de l’Alacant a Martorell (93-76).