SEGRE
Messi i Iniesta durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Messi i Iniesta durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la victòria davant del València per 2-1 i el triomf de l’Atlètic, el FC Barcelona necessita sumar només 7 punts dels 18 que queden en joc per conquerir la vint-i-cinquena Lliga. De fet, el calendari podria haver pronosticat aquest escenari per al clàssic del pròxim 6 de maig.

Ara, els de Valverde visiten consecutivament el Celta i el Deportivo, mentre que els de Simeone han de visitar la Reial Societat i rebre el Betis. Si en aquestes dos jornades es manté la distància entre els dos equips, que ara és d’11 punts, els blaugranes disposaran del primer match ball per ser campions en el Camp Nou davant del Reial Madrid, el proper 6 de maig. A aquest partit, els de Zidane arribaran després d’haver disputat la tornada de les semifinals de la Champions davant del Bayern (2 de maig).

La plantilla, que amb la victòria al València va encadenar 39 jornades de Lliga sense conèixer la derrota, va tornar ahir a entrenar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per tal de preparar la visita de demà a Balaídos.

El tècnic del conjunt blaugrana, Ernesto Valverde, va dirigir una sessió en què van participar tots els futbolistes disponibles del primer equip i els jugadors del Barça B Juan Miranda, Riqui Puig i Jokin Ezkieta. Com és habitual el dia després del partit, l’entrenament va ser de recuperació per als titulars davant del conjunt xe i més intens per a la resta del grup.

La plantilla torna a exercitar-se avui a les 18.00 hores, a Sant Joan Despí. Una hora abans de la sessió, l’entrenador del Barça Ernesto Valverde compareixerà en roda de premsa, en la prèvia del partit de Lliga contra el Celta.

Finalment, Ousmane Dembéle va negar que estigui pensant a canviar d’aires i deixar el conjunt blaugrana, després que no hagi pogut fer-se un lloc a l’onze titular en la seua primera temporada. “Vaig firmar un contracte de cinc anys a Barcelona. No me n’aniré després d’una temporada. Seré aquí per molt temps”, va assegurar a la televisió francesa.

Neymar revela com va sorgir la seua amistat amb Leo Messi

«Em va veure que estava mig plorant perquè no havia fet un bon primer temps i va començar a parlar amb mi: “Has de ser tu. Juga el teu futbol i no et deixis intimidar”, em va dir.» Amb aquestes paraules en un programa de la televisió brasilera, Neymar va dir com es va forjar l’amistat amb Messi. “Vulguis o no, jugar amb tantes estrelles et fa respecte. Una mica de vergonya”, va dir l’atacant del PSG i va afegir que “després em vaig començar a deixar anar, a mostrar el meu futbol i a tenir confiança”.

tracking