EL MILLOREL PITJOR

Derrota per la mínima del Borges

Als de les Garrigues, amb baixes, els va faltar encert en el gol || Els de Roca no van poder segellar la permanència

Un jugador del Borges controla l’esfèric davant la pressió d’un jugador del Vista Alegre.ÁREA 11

El Borges, que va viatjar amb les baixes de Sobrepere, Edu i Vives, entre d’altres, tenia ganes de segellar la permanència a la categoria amb una victòria a domicili. Però la falta d’encert va tornar a condemnar un dels equips més golejats del grup. Malgrat la derrota, res fa suposar que els lleidatans continuaran a Primera Catalana ja que mantenen una distància de 10 punts.

Als blancs els va costar molt entrar al partit, i és que just a l’inici, quan s’havien disputat només trenta segons, els locals van arribar amb perill a l’àrea de Xammar. Però dos minuts després, el davanter del Borges Montoy va caure a dins de l’àrea local quan es disposava a xutar a porteria, una ocasió en la qual els de les Garrigues van demanar la pena màxima, però l’àrbitre va considerar que no hi havia falta. El conjunt local seguia dominant el partit i tenien més control de la pilota. I gràcies a aquest domini, haurien pogut avançar-se en el marcador, però Xammar ho va impedir amb una gran intervenció. Un gol que va acabar arribant al minut 25. El Vista Alegre va transformar en un contraatac un córner a favor del Borges Blanques que va agafar a contrapeu els jugadors de Joan Roca i van fer pujar el que seria l’únic gol del partit amb rematada final de Canelada (1-0).

A partir del gol, el Borges va avançar les línies amb la intenció d’empatar el partit al més aviat possible. I qui va tenir l’ocasió va ser Montoy. El davanter lleidatà hauria pogut equilibrar el matx al minut 42 quan va robar la pilota al seu defensor i sol davant del porter va disparar al lateral de la porteria quan ja es cantava el gol.

Després del pas pels vestidors, el Vista Alegre també va reclamar una pena màxima però el col·legiat va deixar seguir el joc. A mesura que avançava el partit el Borges dominava la situació amb ocasions per a Torné i Valero, però els seus trets eren rebutjats.

Un segon temps totalment diferent del primer en què els de Joan Roca van dominar pràcticament en la seua totalitat. Tanmateix, va tenir ocasió el Vista alegre amb un xut que va passar fregant el travesser. I del possible 2-0, es va passar al gairebé 1-1. En el minut 77 de l’encontre, el jugador de les Borges Blanques Valero va tenir el gol a les botes, encara que el xut va ser desviat en l’última ocasió clara d’un Borges que no va estar encertat.

“El més just hauria estat un empat”

L’entrenador del Borges Blanques, Joan Roca, va destacar que “continuem sense tenir punteria de cara a porteria i això ens està passant factura en els últims partits perquè el més just hauria estat un empat”, va dir després de finalitzar un encontre en el qual va assegurar que al segon temps van ser clarament superiors al rival. El tècnic Joan Roca té clar que l’equip ha de continuar entrenant-se al màxim i mantenint la concentració en els diferents partits, tant defensivament com ofensivament, per d’aquesta manera poder salvar-se matemàticament en les pròximes jornades en aquest debut a Primera Catalana.