SEGRE

DEPORTES_LUNES

El 'play-off' torna a estar a l'abast

El Lleida queda a tres punts de la quarta plaça després de la victòria amb el València Mestalla i les entrepussades de Badalona i Cornellà || Dels quatre partits que falten, n’ha de jugar tres fora

Jugadors del Lleida celebren el 3-0 marcat per Javi López dissabte passat davant del València Mestalla.

Jugadors del Lleida celebren el 3-0 marcat per Javi López dissabte passat davant del València Mestalla.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Difícil però no impossible. Així qualificava la situació del Lleida el tècnic Gerard Albadalejo, a la prèvia del partit amb el València Mestalla de dissabte passat. Després dels resultats d’aquesta jornada, el play-off és igual de difícil però una mica menys impossible. La victòria del Lleida sobre el filial del València (3-2), unida a les entrepussades del Badalona i del Cornellà, han deixat els blaus a tres punts de la quarta plaça, quan falten de quatre jornades perquè conclogui la fase regular de la Lliga. Dotze punts i almenys quatre equips disputant-se aquesta quarta plaça, entre els quals el Lleida.

El Lleida va arribar a aquesta jornada a cinc punts del play-off. Però el Badalona va perdre contra l’Ebro per 1-2, de manera que lleidatans i badalonins estan ara empatats a cinquanta punts –i l’average, a favor dels d’Albadalejo–, mentre que el Cornellà va empatar 0-0 al camp del Saragossa B. La quarta plaça és del Cornellà amb 53 punts, tres més que els blaus i en aquest cas l’average també afavoreix els lleidatans.

L’Elx, tercer, va empatar amb el líder Mallorca, però manté quatre punts d’avantatge sobre el quart i set sobre el Lleida, encara que s’enfrontaran d’aquí a dos jornades.

Però al darrere hi ha més equips que es volen unir a la lluita pel play-off. Entre ells l’Hèrcules, al qual el Lleida visitarà diumenge vinent i que després de guanyar 0-1 l’At. Saguntí segueix amb opcions, encara que té el play-off a cinc punts. Però estan a únicament dos del Lleida, que superarien a la taula si vencen diumenge. L’Ebro, amb 47, també segueix en la disputa.

Dels aspirants, Lleida i Badalona tenen un calendari realment difícil. El Lleida, que dels quatre partits que falten n’han de jugar tres lluny del Camp d’Esports, han de visitar Hèrcules, Elx i Sabadell, mentre que rebran l’Olot. El Badalona ha de jugar amb Vila-real B, Formentera, Mallorca i València Mestalla.

Cornellà el té en principi més assequible, però aquest cap de setmana ha punxat davant del cuer. També hi ha un duel Elx-Hèrcules a la penúltima jornada que pot ser decisiu. D’altra banda, el Lleida Juvenil, que ja tenia assegurada la permanència a la Divisió d’Honor, ha tancat la Lliga amb una derrota per 3-0 a Manacor. L’encontre es va ajornar la jornada anterior perquè els lleidatans no van poder arribar a l’aeroport de Palma de Mallorca.

tracking