SEGRE

TEMPS EXTRA POLIESPORTIU

L'assessor de capçalera dels clubs

Joan Sanuy ajuda en temes laborals i fiscals els clubs lleidatans, que també poden assistir a tallers de gestió || L’Oficina d’Atenció es va crear entre la Generalitat i la UFEC

Joan Sanuy, al seu despatx ubicat a l’avinguda del Segre, on atén els clubs.

Joan Sanuy, al seu despatx ubicat a l’avinguda del Segre, on atén els clubs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com si fos el metge de capçalera, els clubs lleidatans poden comptar amb Joan Sanuy perquè els assessori de forma gratuïta sobre temes laborals, fiscals, principalment. La iniciativa surt de la Secretaria General de l’Esport i la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes), amb el suport de les quatre diputacions territorials, que han posat en funcionament fa una mica més de dos anys les Oficines d’Atenció als Clubs (OAC) per oferir-los assessorament gratuït en diversos àmbits amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’aquestes entitats esportives davant la situació en què es troben actualment.

“Exerceixo aquesta tasca des de fa just un any i, a més d’oferir assessorament, hem organitzat tallers en diversos àmbits i actes divulgatius de la nostra activitat en comarques”, explica Joan Sanuy, de vint-i-vuit anys, llicenciat en Economia i Màster en Direcció Esportiva per l’INEFC Lleida, que ofereix els seus serveis en les delegacions de Lleida i Alt Pirineu i Aran. “Fins ara les principals consultes que he rebut són de temes laborals sobre el personal dels clubs i també en l’àmbit fiscal en assumptes com l’IVA i com presentar l’impost de societats, però també assessorem en temes d’assegurances per a nens i nenes que participen en campus i estades”, assenyala Sanuy.

Aquest servei és gratuït per als clubs i també se’ls ajuda en mediació de conflictes o màrqueting

Aquest responsable de l’Oficina d’Atenció als Clubs a Lleida s’encarrega només de temes laborals, fiscals i d’assegurances, però aquesta iniciativa es va crear també per exercir com a mediador en disputes o conflictes dins de juntes directives o entre pares de l’esport base i els clubs.

Així mateix, s’ofereix suport als clubs en temes de màrqueting i accions comunicatives i fins i tot per donar resposta a consultes lingüístiques i terminològiques en llengua catalana.

Des del mes de setembre fins a finals de l’any passat, amb la col·laboració dels ajuntaments, es van organitzar tallers sobre gestió esportiva a Mollerussa, Tàrrega, Cervera, Balaguer, Almenar, la Seu d’Urgell, Tremp, el Pont de Suert, Vielha i Lleida.

tracking