L'Ivars venç amb solvència el Vilanovenca

Un jugador de l’equip local i un del visitant es disputen per l’esfèric.

Un jugador de l’equip local i un del visitant es disputen per l’esfèric.EDGAR ALDANA

L’Ivars es va imposar amb claredat a un lluitador Vilanovenca, que a penes va inquietar la porteria de Toth al llarg del partit. Al contrari, es va observar un Ivars que va sortir des del primer minut a buscar els tres punts vitals per a la lluita per l’ascens. En una primera part de clar domini local, Aldomà va anotar el primer gol al minut 20. A partir d’aleshores, el control de l’Ivars va aconseguir ampliar el marcador per mitjà d’un gol de Farré al 31.

La segona part es va iniciar amb la mateixa tònica. Al minut 58 va arribar el segon gol de Farré, que va establir el resultat de 3-0 i va donar el triomf als locals.