La falta de gol condemna el Pardinyes

Un mal rebuig va castigar les lleidatanes

Una acció del partit d’ahir al camp del Pardinyes.

Una acció del partit d’ahir al camp del Pardinyes.LLEONARD DELSHAMS

Derrota injusta del Pardinyes contra el tercer classificat, el Collerense, en un partit en el qual les jugadores dirigides per David Viñes van dominar durant tot el partit. El partit va començar amb un Pardinyes molt intens en defensa que impedia que les balears poguessin sortir des del seu camp. En atac, les lleidatanes van aconseguir arribar a l’àrea rival amb facilitat creant ocasions clares de perill que la falta de gol, ja habitual en el Pardinyes aquesta temporada, va impedir que les locals poguessin obrir el marcador a favor seu. Les ocasions locals es van anar succeint davant d’una defensa apàtica de les balears, però el gol no va arribar i els dos equips se’n van anar al descans amb el 0-0 inicial.

Al primer minut de la segona meitat va arribar el gol del Collerense. Una pilota llarga de les balears era rebutjada per una central del Pardinyes amb la mala sort que la pilota va tocar la davantera visitant, que es va quedar sola contra la portera i va enviar la pilota al fons de les malles. Amb el 0-1, el Pardinyes no es va ensorrar.

Les de Lleida mantenien la superioritat física i tàctica i les oportunitats de gol van continuar arribant en nombroses ocasions encara que sense premi per a les lleidatanes. La falta de punteria i la traça de la portera visitant van impedir la remuntada lleidatana fent que el partit arribés al final amb el marcador de 0-1 que va deixar les de Lleida a tres punts del descens i amb la vista posada a l’últim partit contra el cuer on un empat certificaria la salvació.