Triomf fàcil del Madrid amb el cuer

Els jugadors del Reial Madrid celebren el gol d’Isco que va inaugurar el marcador.EFE

El Reial Madrid es va passejar per La Rosaleda amb la victòria (1-2), més còmoda del que sembla pel marcador, davant un Màlaga incapaç inquietar el potent rival malgrat les rotacions, que va treure els tres punts amb els gols d’Isco i Casemiro. Els de Zidane van abaixar les revolucions després de la Champions i van trobar la calma a casa del cuer, abocat ja sense remei a Segona, a catorze punts de la salvació amb divuit en joc.

El tècnic gal va deixar a casa pesos pesants i va vèncer amb Navas gairebé inèdit per aprofitar la derrota del València. Així, el Madrid es va emportar la tercera plaça, dos punts per sobre dels txe i a quatre de l’Atlètic. El conjunt blanc va disfrutar de bona profunditat per bandes des de l’inici, amb Lucas i Asensio. Benzema, far a dalt sense Ronaldo, va tornar a patir la falta d’encert que el llasta aquesta temporada, però Isco es va encarregar d’obrir la llauna a la mitja hora. El malagueny va demanar perdó a l’afició local després del gran gol de falta i potser per la manera de sotmetre el seu Màlaga.

Isco va perdonar dos ocasions més abans del descans, i el Màlaga va tenir la més clara just abans del 45, quan Casemiro va perdre una pilota de Navas i Iturra va perdonar en el mà a mà amb el porter costa-riqueny. La segona part no va canviar el guió d’un duel controlat pel Madrid. Els de José González a penes van trobar opcions a dalt, tot i la desimboltura de Rolán, i Zidane va donar minuts a Ceballos i Mayoral. Li va sobrar l’última mitja hora al matx de La Rosaleda, i el Madrid encara va perdonar el tercer, en especial amb una bona contra que no va poder acabar Ramos. El Màlaga, tanmateix, es va trobar amb un gol de Rolán després d’un no-refús de Vallejo, que ni va tenir gust d’honra després del passeig dels blancs.

El club, disposat a denunciar els que parlin de “robatori”

Al Reial Madrid no se’ls han posat gens bé els comentaris difamant l’entitat i que parlen de “robatori” amb la Juventus. En aquest sentit, està disposat a denunciar els que continuïn dubtant de l’honorabilitat del club, els dirigents i els àrbitres que xiulen els partits. El club està indignat amb la campanya de robatori que, segons l’entitat, es porta a terme, sobretot a través de les xarxes socials com Twitter, des que es va classificar per a les semifinals de la Champions a l’afegit amb un polèmic penal. El club blanc no admet que es parli de robatori i per aquest motiu està disposat a passar a l’atac.