SEGRE

MOTOCICLISME

Márquez: "Em vaig sentir bé en les dos primeres curses i això és positiu"

El lleidatà afronta el pròxim cap de setmana al circuit d’Austin el Gran Premi de les Amèriques

Márquez:

Márquez: "Em vaig sentir bé en les dos primeres curses i això és positiu"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Márquez (Honda) ha afirmat, en la setmana del Gran Premi de les Amèriques, que en les dos primerescurses del Mundial de MotoGP (Qatar i Argentina) es va sentir "bé a la moto i això és positiu".

"Després d’un bon inici del Mundial a Qatar, ens en vam anar de l’Argentina sense punts, però en les dos curses em vaig sentir bé a la moto i això és positiu. La temporada és molt llarga i el més important és que el nostre nivell és allà", afirma Márquez en declaracions que difon el seu equip.

"Ara anem a Austin, un bon circuit amb un bon ambient i grans records: va ser l’escenari de la meua primera 'pole position’ i la meua primera victòria en MotoGP, i des d’aleshores hem aconseguit ser sempre forts allà, així que és un bon lloc en el qual intentar aconseguir un bon resultat," recorda Márquez.

Al seu judici "cada temporada és diferent, les motos, els pneumàtics, les condicions, etcètera". "Aquest any han treballat en reduir alguns sots, així que veurem com està la pista," assenyala.

"Tal com hem fet fins ara, durant el cap de setmana centrarem el nostre treball en la posada al punt de la cursa i diumenge veurem on podem arribar", agrega.

El podi del Circuit de Les Amèriques només coneix un guanyador en la categoria reina, Marc Márquez, que va aconseguir el primer triomf de la seua cursa en MotoGP a la pista nord-americana el 2013.

L’actual campió del món també ostenta el ple de poles a Austin: cinc de cinc.

tracking