SEGRE

DUATLÓ ESPORT DE BASE

Més d'un centenar de nens en la I Duatló Infantil Ciutat de Lleida

Dissabte als Camps Elisis en cinc categories

Escobar i la regidora Montse Parra mostren el cartell de la prova.

Escobar i la regidora Montse Parra mostren el cartell de la prova.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d’un centenar de nens de fins a catorze anys se citaran aquest dissabte als Camps Elisis en la I Duatló Infantil Ciutat de Lleida, que està organitzada i impulsada per l’exciclista professional i doble bronze olímpic en pista Sergi Escobar, a través de la seua escola ciclista Cokotrilos, i que compta amb el suport i col·laboració de la Paeria.

Aquesta prova infantil constarà de cinc categories. Així, els més petits de 6 anys i menors competiran en la categoria Mini Tri amb 150 metres de carrera a peu, després 400 metres amb bicicleta i per finalitzar 150 metres més a peu. Els prebenjamins (7-8 anys) faran les distàncies 375 metres, 1.080 metres i 375 metres. Els benjamins (9-10 anys) correran 750 metres, faran bicicleta 1.800 metres i una altra vegada correran aquesta vegada 375 metres. Les distàncies dels alevins (11-12 anys) seran 1.125 metres, 3.300 i 750 metres. I finalment, els més més grans, els infantils (13-14 anys), correran a peu 1.500 metres, després passaran a la bicicleta (4.800 metres) i de nou carrera a peu (1.125 metres). En cada categoria hi haurà classificació masculina i femenina i la competició té previst començar a les 15.30 hores.

El doble medallista olímpic Sergi Escobar organitza i impulsa la prova i hi col·labora la Paeria

Sergi Escobar, que pretén revitalitzar el ciclisme de base lleidatà, sobretot a la capital, ja va organitzar el dia 8 passat d’aquest mes el Trofeu Speed Republik, prova que va inaugurar la temporada de la Copa Catalana infantil de carretera. A més d’aquesta, vol celebrar una segona prova de carretera.

D’altra banda, l’any passat va organitzar a Raimat un triatló infantil (amb les especialitats de natació, ciclisme i atletisme), que tindrà continuïtat amb una segona edició el proper mes de juliol.

tracking