SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ni Piqué, ni Iniesta ni Busquets

Valverde els reserva per a la final de la Copa del Rei i no viatjaran avui a Vigo || Si el Barça no perd a Balaídos podria ser campió el cap de setmana si l’Atlètic perd els seus dos partits

Messi i Iniesta durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.

Messi i Iniesta durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va anunciar ahir la llista de convocats per al partit de Lliga d’aquesta nit a Balaídos davant del Celta (21.00 h/Movistar Partidazo) amb les destacades absències de Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Sergio Busquets, aquest últim després de tornar a jugar davant del València amb molèsties a un dit fracturat fa un mes. Quant als altres dos pilars de l’equip, Ernesto Valverde va voler donar-los descans de cara a la final de Copa del Rei de dissabte (21.30 h/La 1) a Madrid davant del Sevilla. A més, el lesionat Ivan Rakitic és baixa per lesió.

En lloc dels tres citats, van entrar en la convocatòria Yerry Mina, Aleix Vidal i Lucas Digne, que va rebre l’alta mèdica després de tres setmanes de baixa. Valverde podria donar entrada a l’onze a Vermaelen en lloc de Piqué, a André Gomes en lloc de Busquets i a Dembélé per Iniesta. El tècnic ja va avisar ahir en roda de premsa que hi hauria canvis en el partit davant del Celta. L’equip viatjarà aquest matí rumb a Vigo en un vol xàrter.

Els substituts d’aquests tres pilars de l’equip podrien ser Vermaelen, André Gomes i Dembélé

Val a recordar que el Barça és, a tot estirar, a set punts de ser campió de Lliga. El triomf de l’Atlètic de Madrid davant del Llevant (3-0) manté la distància entre els dos primers classificats en 11 punts quan només en queden 18 en joc, amb la qual cosa als d’Ernesto Valverde els faltarien, en el pitjor dels casos, dos victòries i un empat en els pròxims tres partits per conquerir el seu vint-i-tresè títol de lliga.

Però en el millor dels casos, el Barça podria cantar l’aliró el cap de setmana vinent i sense jugar. L’equip blaugrana té ajornat el partit d’aquella jornada 34 (després de jugar-se la 33 intersetmanal) contra el Vila-real per la disputa de la final de la Copa del Rei davant del Sevilla, però podria ser campió el cap de setmana si l’Atlètic no és capaç de guanyar la Reial Societat en la jornada 33 ni el Betis en la 34. Sempre que el Barça no perdi avui contra el Celta, un rival que se li acostuma a entravessar.

“No ens agrada que ningú xiuli ningú, però sempre respectem la llibertat d’expressió. La llibertat d’expressió mai no ens ha fet por”, va insistir Vives.

tracking