SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Victòria Porta, del Vila-sana, reina del gol amb 18 anys

Victòria Porta, del Vila-sana, és la segona màxima golejadora en la seua primera temporada a l’elit || Només s’ha quedat sense marcar en quatre partits

Victòria Porta, en un dels partits d’aquesta temporada a l’OK Lliga femenina.

Victòria Porta, en un dels partits d’aquesta temporada a l’OK Lliga femenina.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va fer dissabte passat un pas de gegant cap a una permanència a l’OK Lliga femenina que ja té pràcticament assegurada. Es va imposar per 2-5 a la difícil pista del Bigues i Riells i els cinc gols de l’equip els va firmar la mateixa jugadora, Victòria Porta (Vila-sana, 1-2-2000). És el millor registre en un partit de la davantera de l’equip del Pla d’Urgell, però el seu idil·li amb el gol dura des de la primera jornada i, en el seu debut a la màxima categoria és la segona màxima golejadora, amb 29 gols, a només dos de la pitxitxi Gemma Solé, del Cerdanyola, que n’ha marcat 31. Victòria Porta, que només s’ha quedat sense marcar en quatre partits, ha firmat més de la meitat dels gols del seu equip, 29 de 49.

“Ser la segona màxima golejadora és una cosa que encara no em crec”, explica la jove jugadora, que estudia segon de Batxillerat. “A l’OK Lliga hi ha jugadores molt bones, així que, en el meu primer any, estar entre les deu primeres ja em sorprenia, o sigui que estic molt contenta de com ens estan sortint les coses”. També té clar que el mèrit és de tot l’equip: “Jugo davant i darrere hi ha unes jugadores molt bones. Sé que si perdo una bola les defenses la recuperaran i, si no, tenim una portera que també és molt bona. Per això jugo amb més tranquil·litat.”

Assegura que encara que li arribin ofertes d’altres clubs no vol deixar el del Pla d’Urgell

Victòria forma part de la història del club. “Vaig començar de petita, quan un grup de pares va crear el club i em va agradar. Mai no he pensat a canviar d’esport. Hem crescut tots junts i estar a l’OK Lliga ho estem gaudint molt.”

Reconeix que l’ha sorprès arribar tan ràpid a l’elit. “Quan vam arribar a Segona Catalana jugàvem contra gent de 30 anys. Però, bé, anàvem guanyant partits i al segon any ja vam ser campiones.”

Sobre possibles ofertes, la jove jugadora comenta que “a mi m’han dit res, però tots diuen que sí que hi ha interès. Però m’és igual. Tinc molt clar que no marxaré de Vila-sana”. “Almenys un any més seguiré i només m’ho pensaria pels estudis”, conclou.

tracking