SEGRE

MOTOCICLISME MOTOCRÒS

Bellpuig, a tot gas

El Circuit de Catalunya acull durant el cap de setmana la tercera cita de l’Estatal, amb més de 100 pilots || Vol optar a una de les proves del Mundial del 2019

L’organització del Motocròs de Bellpuig i Memorial Josep Armengol, durant la presentació a la Diputació.

L’organització del Motocròs de Bellpuig i Memorial Josep Armengol, durant la presentació a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit de Catalunya de motocròs a Bellpuig acollirà el cap de setmana la tercera cita puntuable per al Campionat d’Espanya de l’especialitat en tres de les seues categories (MX1, MX2 i MX125), una prova que reunirà més de cent pilots. La competició començarà dissabte amb les sessions d’entrenaments oficials i la primera de les carreres, corresponent a la categoria de MX125, mentre que diumenge el warm up donarà pas a cinc curses puntuables per al campionat. La cita comptarà amb els millors especialistes del panorama estatal i internacional, amb pilots com José Butrón, el finlandès Harry Kullas, Iker Larrañaga i Simeó Ubach, entre d’altres.

La principal novetat per a la prova serà l’estrena de les reformes que s’han dut a terme a la zona d’accés al circuit i el pàdoc, unes obres que es van iniciar fa tres anys i que suposen una inversió de 200.000 euros.

La prova estrenarà l’asfaltatge de l’accés al traçat i la remodelació de la zona del pàdoc

Segons l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, “encara que no estan finalitzades, aquestes obres ens permeten tenir el circuit preparat per allotjar una competició d’alt nivell i esperem que en un futur puguem aspirar a molt més”.

En aquest sentit, va dir que ja que el 2019 es compliran cinquanta anys de la fundació de l’MC Segre, la intenció és aspirar a allotjar de nou una prova puntuable per al Mundial. “Continuarem treballant en això i les obres, que acabaran durant l’estiu, són part de l’adequació necessària. Tanmateix, és una cosa que també depèn de les institucions”. Les actuacions al Circuit de Catalunya han estat l’asfaltatge de l’accés al traçat, així com una lleugera remodelació del pàdoc, amb què els equips podran comptar amb llum artificial i una presa d’aigua, que en un futur serà potable, segons van assenyalar els organitzadors.

tracking