SEGRE

DEPORTES

Ramona Gabriel, a buscar el segon triomf a la Titan

La pontsicana, que va guanyar el 2016 i va fer podi dos vegades més, hi va ara amb estructura pròpia || Hi haurà una vintena de lleidatans

Ramona Gabriel, ahir amb el diputat Francesc Sabanés.

Ramona Gabriel, ahir amb el diputat Francesc Sabanés.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pontsicana Ramona Gabriel (Garmin Scot Mountain Bike) buscarà tornar a guanyar la Titan Desert, prova que discorre pel desert del Marroc i considerada com el Dakar de la BTT, repetint el triomf que va aconseguir el 2016 i millorant el segon lloc de l’any passat i el tercer el 2014. La ciclista lleidatana, que afronta la quarta participació, va dir ahir que de totes les proves que disputa al llarg de l’any la Titan “és la més especial i em va enganxar la immensitat d’aquests paisatges del desert des de la primera vegada que la vaig córrer”. En aquesta ocasió, la corredora de 33 anys, que va presentar ahir el seu repte esportiu a la Diputació, que li dóna suport a través de la marca Ara Lleida, afrontarà la carrera amb estructura pròpia i una bicicleta valorada en uns 6.500 €.

Tal com va informar SEGRE, a banda de Ramona Gabriel, hi participarà Diego Tamayo, un exprofessional de carretera colombià establert a Alcarràs que també va guanyar la prova el 2015. La resta de participants lleidatans són Albert Sánchez, David Carrillo i Eduardo Morcillo, de Sort; Jordi Marco i Josep Maria Vidal, de Gerri de la Sal; Carlos Nufrio, de la Pobla de Segur; Eloi Sisó, Eliseo Sisó, Josep Ramon Palau i Carles Capdevila, tots ells de Soses; Enric Subirós i Rubén Loriente, de Mollerussa; Carlos Cuenca, d’Alpicat; Mireia Solé, de Balaguer; Josep Térmens, de Tàrrega; i Jordi Martínez, Santiago Ramón Solsona i Antonio Moreno, els tres de Lleida capital. La Titan Desert by Garmin 2018 tindrà 619 km de recorregut, repartits en 6 etapes, i més de 7.500 metres de desnivell positiu. Serà l’edició amb més navegació al desert i amb una primera etapa amb el desnivell positiu més gran de la seua història. L’australià Cadel Evans, guanyador del Tour el 2011 i campió del món, serà la principal atracció de la prova, amb 600 corredors.

tracking