SEGRE

POLIESPORTIU CLUBS

Ros diu que hi ha dos ofertes pel Lleida i proposen una fusió del futbol i el bàsquet

El Força Lleida i l’exfutbolista Julio Salinas volen comprar el Lleida Esportiu i aglutinar en un sol club futbol i bàsquet || Albert Esteve i un grup pretenen comprar el Força Lleida

El Camp d'Esports i el pavelló Barris Nord, dos instal·lacions municipals que representen el Lleida Esportiu i l'Actel Força Lleida.

El Camp d'Esports i el pavelló Barris Nord, dos instal·lacions municipals que representen el Lleida Esportiu i l'Actel Força Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És possible una fusió entre els dos principals clubs de la ciutat, el Lleida Esportiu i el Força Lleida? El president de l’Actel Força Lleida, Félix González, va reconèixer ahir a aquest diari que fa aproximadament un any va presentar al costat de l’exfutbolista Julio Salinas una oferta per comprar el Lleida Esportiu, encara que sense èxit perquè els propietaris del club del Camp d’Esports no van voler vendre'l, però que mantenen l’interès i presentaran una nova oferta quan acabi la temporada. “En el seu dia vam fer una proposta econòmica i se’ns va dir que no estaven interessats a vendre el club. Però hi continuem interessats.

Al final de la temporada parlarem de nou i tornarem a fer una oferta”, va dir el dirigent del club del Barris Nord. Sobre si hi ha hagut interès pel Força Lleida va dir que fins a la data “ningú no s’ha posat en contacte amb nosaltres per comprar el club. Tot té un preu, però no ens hem plantejat en cap moment vendre’l”.

Ros confirma aquest interès de “fer un model que funciona a Vitòria, però no té per què a Lleida”

Per la seua part, el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va assegurar a aquest diari que no han rebut ofertes i que “l’única proposta que hem rebut a finals de l’any passat va ser la d’un grup interessat (gent de Lleida i Barcelona) a comprar el Força Lleida”. La proposta era aglutinar en un sol club els dos principals equips de la ciutat i va afegir que ja havien parlat d’aquesta idea amb l’alcalde. “Mai ens hem tancat en aquest tema perquè de fet quan fonguem el club contemplem la possible creació d’una secció de futbol sala”, va dir.

Això sí, Esteve va voler deixar clar que “si s’arriba a un acord per comprar el bàsquet serà perquè sigui una secció nostra. Mai no crearem un club per fer-li la competència al Força Lleida”.

El president del Lleida va dir que, si presenten l’oferta, ho faran quan acabi la temporada per no entorpir la marxa dels dos equips que estan jugant-se la permanència el bàsquet i l’ascens el futbol. L’oferta del grup d’Esteve seria de 400.000 euros si l’equip segueix a la LEB Or i si és a la LEB Plata es negociaria una quantitat inferior.

Per la seua part, l’alcalde Àngel Ros va confirmar que hi va haver l’intent del Força Lleida i Julio Salinas per aglutinar en un sol club futbol i bàsquet, “un model que funciona a Vitòria [Baskonia i Alabès són de Josean Querejeta], però no té per què funcionar aquí. Les coses s’han de madurar amb temps”.

Ros diu que li han plantejat dos ofertes pel Lleida L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va revelar ahir a Catalunya Ràdio que en els últims dies s’ha reunit amb dos grups interessats a comprar el Lleida Esportiu, un de britànic amb representació a Espanya i un altre format per empresaris locals, i que els va remetre que parlessin amb els propietaris del club. “Em consta que han pogut ja tenir converses”, va afirmar el paer en cap. Segons va poder saber aquest diari, el grup local podria fer una proposta al club, però si la fa seria quan aquest acabi la temporada. Per la seua part, el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va negar que ningú hagués parlat amb ells per intentar comprar el club. “Puc entendre que es posin en contacte amb l’alcalde per fer gestions i informar-se, però em sorprèn que digui que han parlat amb nosaltres perquè si l’hi han dit l’han enganyat. És mentida i, a més, ja hem dit per activa i per passiva que el club no està en venda.” Esteve va dir que, en tot cas, si es presenta una oferta “han de parlar amb el propietari i no amb el president de la comunitat de veïns [en al·lusió a Àngel Ros], per això l’alcalde té raó a remetre’ns-els”.

tracking