SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: "Cal intentar-ho, no ens en queda cap altra"

Serna diu que la moral de l’equip està “molt tocada” || “No he sabut trobar la tecla”

Ablaye Mbaye, pivot de l’Actel Lleida, lluita per una pilota amb Urko Otegui i Bryce Pressley, dos dels jugadors més destacats del Palència.

Ablaye Mbaye, pivot de l’Actel Lleida, lluita per una pilota amb Urko Otegui i Bryce Pressley, dos dels jugadors més destacats del Palència.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic de l’Actel Lleida, estava molt afectat amb la derrota d’ahir davant del Palència, que combinada amb la resta de resultats va enviar l’equip a la zona de descens a la LEB Plata. Tanmateix, va dir que no en queda cap altra que guanyar divendres a Manresa i esperar el favor d’un altre resultat. “Hem d’intentar-ho, no ens queda cap altra oportunitat. Ens hem de barallar fins al final, esforçar-nos al màxim i aixecar-nos com més aviat millor. Però anem a la pista del Manresa”, va esbufegar Serna, conscient de la dificultat d’assaltar el Nou Congost. A més, va advertir que la moral de l’equip està molt tocada arran de les últimes derrotes. “Ens toca aixecar-nos com hem fet altres vegades. Però el problema és com fer-ho. Totes les setmanes reconstruïm l’entrepussada i arriba divendres i perdem. Ens costa molt. Juro que ho intentarem, però em fa la sensació que no he estat capaç, fins al moment, de trobar la tecla que faci sortir tot el talent que té aquesta plantilla”, va afegir el tècnic lleidatà. Sobre el desenllaç del matx, Serna va manifestar que “quan ens hem vist amb el marcador en contra, hem deixat de passar la pilota. hem passat a botar i botar, amb tirs forçats. Em fa la sensació que els nostres rivals estan anotant amb molta facilitat i que a nosaltres ens costa un món aconseguir-ho”. L’entrenador de l’Actel Lleida va afegir que “crec que el Palència ha sigut el just vencedor del partit. No hem començat l’encontre com esperàvem i al final ha tornat a succeir el que ens ha anat passant en els últims partits. Ens va passar en el de Castelló i ens torna a passar davant del Palència”, va assenyalar Serna després de la més que dolorosa derrota d’ahir.

tracking