SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE LES AMÈRIQUES

Segona plaça per a Marc Màrquez

Va obrir els entrenaments lliures a Austin darrere de l’italià Andrea Iannone, amb Viñales i Rossi en tercera i quarta posicions || Àlex, tercer crono en Moto2, darrere d’Oliveira i Lowes

Àlex Màrquez va jugar amb els alumnes de la FCBEscola d’Austin.

Àlex Màrquez va jugar amb els alumnes de la FCBEscola d’Austin.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrea Iannone (Suzuki) va ser el més ràpid en els primers lliures del Gran Premi de les Amèriques, superant per 56 mil·lèsimes Marc Màrquez. El campió va trobar oposició en un Iannone que va marcar un 2:04.599 en els últims instants de la segona sessió. El traçat nord-americà va ser un desafiament per als pilots, encara que a la tarda van començar a millorar les condicions. Menys pols, no així els famosos clots que no han desaparegut, i més arrapament. Amb tot, l’assalt a Austin guarda moltes estratègies, encara que la de Màrquez sembla la millor.

El pilot de Cervera, que va dominar al matí, va confirmar ser el rival a batre, malgrat tenir la primera caiguda de la temporada, acabant segon amb pneumàtic dur darrere. Davant de la possible pluja prevista per avui, assegurar la Q2 va ser el principal objectiu de les MotoGP. Les Yamaha van tornar a ser l’aspirant a batre Màrquez, com en la primera sessió. Maverick Viñales i Valentino Rossi van ser tercer i quart, mentre que les Ducati de Jorge Lorenzo i Andrea Dovizioso van tornar a patir amb l’arrapament.

L’acció en el primer dia a Austin la va finalitzar la segona tanda de Moto2, amb el portuguès Miguel Oliveira (KTM) mantenint el seu domini de la presa de contacte (2:11.104). Sam Lowes (KTM) va acabar segon, mentre que Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), tercer a menys d’una dècima del portuguès.

En la categoria de Moto3, Jorge Martín (Honda) va dominar tant la primera com la segona sessió. Amb millors condicions en el traçat nord-americà, des de la primeres voltes de la tarda es van millorar els temps del matí.Segon en el Mundial, Martín va tancar el dia en 2:17.423, dos dècimes millor que el líder del campionat, Arón Canet, que va millorar de la cinquena a la segona posició.

Àlex Màrquez va jugar amb els alumnes de la FCBEscola d’Austin.

Àlex Màrquez va jugar amb els alumnes de la FCBEscola d’Austin.

tracking