L’Alpicat paga car un mal inici de partit

En tres minuts el parcial ja era de 0-2

Dos jugadors de l’Alpicat pressiona el porter de l’Alcobendas en una acció del partit d’ahir.MAGDALENA ALTISENT

El Lleida.net Alpicat va caure derrotat ahir amb l’Alcobendas per 3-4. Els lleidatans van acabar pagant car un mal inici de partit en el qual van encaixar un parcial de 0-2 en tan sols tres minuts de joc. Amb aquesta derrota, els de Xavi Roy seguiran a l’antepenúltima posició de la Primera divisió. L’Alpicat va sortir a la pista descentrat, situació que el visitant Pérez va saber aprofitar per anotar dos gols durant els primers instants de joc, que complicaven molt el partit als del Segrià tot just començar. No va ser fins al 25 quan l’Alpicat va inaugurar el caseller per mitjà de Zilken, que, a més, al cap de poc d’iniciar-se la segona meitat va aconseguir la igualada (2-2).

Malgrat haver aconseguit la difícil tasca de neutralitzar el desavantatge, l’Alpicat va tornar a relaxar-se i va encaixar dos gols més que van refredar la reacció lleidatana. A falta de cinc minuts, Miquel Serret va donar una mica d’esperança als seus amb el 3-4, encara que l’electrònic ja no es va tornar a moure.