SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

La Seu ret homenatge a Emili Vicente

El camp de futbol municipal de la capital de l’Alt Urgell durà el seu nom || Emotiu acte amb unes 150 persones

Un moment de l’homenatge que es va tributar ahir a la Seu d’Urgell a Emili Vicente.

Un moment de l’homenatge que es va tributar ahir a la Seu d’Urgell a Emili Vicente.AJUNTAMENT DE LA SEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 150 persones van participar ahir en un emotiu acte d’homenatge a Emili Vicente, organitzat per l’ajuntament de la Seu d’Urgell, en el qual familiars, amics, futbolistes, entrenadors i directius de diferents clubs i veïns de la ciutat van acompanyar els fills i esposa del recordat Emili, que va morir el maig del 2017. Joan i Toni Vicente i Antònia Armengol van descobrir una placa commemorativa instal·lada a l’entrada del camp de futbol que, a partir d’ara, passa a denominar-se Camp de Futbol Municipal Emili Vicente.

La família va agrair l’homenatge, que va ser presidit per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i pel representant territorial a Lleida de la secretaria general d’Esports de la Generalitat, Joan Segura.

El Lleida Esportiu, del qual va ser el primer entrenador, va ser-hi representat per Montse Balaguer

També hi va assistir el Lleida Esportiu, club del qual Emili Vicente va ser el primer entrenador la temporada 2011-12 i en què juguen els seus fills, Toni i Joan, que militen al Juvenil A i el Lleida B, respectivament. També hi va assistir la coordinadora d’àrees, Montse Balaguer. Als parlaments es va destacar “la vàlua personal i el llegat esportiu” del futbolista i entrenador urgellenc.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va escriure al seu compte de Twitter: “Que la memòria i els valors d’Emili Vicente perdurin per sempreal camp de futbol de #laSeu d’Urgell. Gràcies a la família i amics del Milio per acceptar aquest merescut homenatge i moltes gràcies a totes les persones i institucions que ens heu acompanyat”. Com a entrenador, Emili va dirigir el Balaguer, UE Lleida, Esportiu, Reus i CF Andorra.

Un moment de l’homenatge que es va tributar ahir a la Seu d’Urgell a Emili Vicente.

Un moment de l’homenatge que es va tributar ahir a la Seu d’Urgell a Emili Vicente.AJUNTAMENT DE LA SEU

tracking