Remuntada triomfal de l'ICG Lleida Llista a Vendrell (4-5)

L’ICG Lleida Llista ha protagonitzat aquest migdia una d’espectacular remuntada en la pista del Vendrell (4-5) que li permet assentar-se en la cinquena posició, i segueix a només tres punts de la quarta posició que dóna accés a l’Eurolliga, que ara ocupa el Noia. Els d’Abert Folguera han començat el partit amb bon peu, ja que un gol de Jordi Creus els ha posat per davant al marcador. No obstant això, els locals han empatat poc després i amb l’1-1 al marcador s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, les coses s’han posat lletges per al Llista, ja que el Vendrell ha anotat dos gols que l`han posat amb un 3-1 al marcador. Però els lleidatans no han abaixat els braços i han protagonitzat una primera remuntada amb dos gols de Joan Cañellas que han tornat la igualtat (3-3) al marcador. Tanmateix, els locals han tornat a avançar-se amb un altre gol a falta de nou minuts per al final. Llavors, el Llista ha demostrat que aquesta temporada és un dels grans de l’hoquei estatal. Darío Giménez ha firmat l’empat a 4 i, quan només quedaven dos minuts per al final, Bruno di Benedetto ha marcat el gol de la victòria. Un altre triomf per al Llista en una temporada per emmarcar en què ja ha marcat cent gols. I tot això abans que el pròxim cap de setmana disputi la final four de la Copa CERS al pavelló Onze de Setembre.