SEGRE

DEPORTES

Valverde: "Sabíem el que ens jugàvem"

Ernesto Valverde.

Plantilla i tècnics del Barça posen amb la Copa, la trentena de la història.

Plantilla i tècnics del Barça posen amb la Copa, la trentena de la història.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, no va dubtar a reconèixer que ahir l’equip “va sortir amb determinació” a no permetre res al Sevilla “perquè sabíem el que ens hi jugàvem”, va apuntar en al·lusió a no tenir cap altra entrepussada com la que li va costar l’eliminació de la Champions amb la Roma. “La repercussió que té ara el futbol no és la que tenia quan johi jugava fa anys. Tot s’amplifica amb els mitjans”, va raonar el tècnic quan se li va preguntar sobre els drames que es viuen a les entitats davant de les derrotes.

“Quan perdem, no m’assabento de gaires coses [de les que es diuen als mitjans]. Creo un espai hermètic. Sabem que hi pot haver una tempesta i el millor és no escoltar res. Als grans equips hi ha tempestes, perquè estem obligats a guanyar i tot queda en dubte. Sabia al que venia i ho vaig admetre”, va declarar.

“No negaré que després de perdre a Roma estàvem més ansiosos per mostrar que estàvem bé”

Després de l’eliminació en mans de la Roma, d’haver guanyat la Copa i amb la Lliga molt a prop, Valverde va dir que se sent “bé”, i va apuntar: “Sé que quan perds una competició als grans equips hi ha cataclismes.” “No negaré que després de perdre a la Champions estàvem més ansiosos per mostrar-nos que estàvem bé. A la Lliga de Campions vam cometre un error i es va engegar a rodar la lluita per un títol. Ara hem aconseguit un títol i espero que la gent el gaudeixi”, va desitjar. Quant al matx d’ahir davant del Sevilla, Valverde el va qualificar de “gran partit” i va dir que el seu equip el va afrontar “amb determinació”, buscant “marcar terreny” ja des del principi, com es va poder comprovar. “Hem superat bé les pressions”, va afegir el tècnic blaugrana, que se’n va alegrar pel títol “perquè era important per al club i per a l’afició”.

Finalment, Valverde va entronitzar Andrés Iniesta, al considerar que “ha jugat un partit enorme” i va desitjar que la gent en segueixi “gaudint”. “L’he canviat perquè la gent l’homenatgés. És un plaer veure’l jugar futbol. És un jugador que fa fàcil coses que són difícils. Hauria donat un braç quan vaig ser jugador per fer el que fa Iniesta”, va assenyalar l’extremeny.

tracking