Bon triomf del Tamarit

Els locals van ser superiors a un Montsó que va marcar en la seua única ocasió || Els de la Llitera són sisens mentre que els del Cinca són catorzens

El Tamarit ha guanyat 16 dels 34 partits que ha disputat fins al moment.

El Tamarit ha guanyat 16 dels 34 partits que ha disputat fins al moment.JOSÉ DÍAZ

El Tamarit es va rescabalar de la derrota de la passada jornada al vèncer el Montsó per un ajustat 2-1. El partit va començar amb dos equips molt igualats que no aconseguien dominar el matx. Amb el pas dels minuts, els locals van començar a apropiar-se la pilota aconseguint avançar-se en el marcador abans del minut 15 de joc. Amb l’1-0, els de la Llitera van continuar manant en el joc i tan sols 15 minuts més tard de l’1-0 va arribar el 2-0, que complicava el partit per al Montsó.

Abans del descans, els visitants van reaccionar retallant distàncies. A la segona meitat, les defenses es van tornar més dures i van impedir marcar als dos equips. Finalment, es va cloure el matx amb el 2-1.

El Binèfar segueix sumant

Partit molt disputat entre dos equips amb una gran efectivitat de cara a barraca. Els celestes van aconseguir avançar-se a la primera meitat amb el 0-1 a favor al descans. A la segona part, els saragossans van agafar les regnes per donar la volta al marcador, 1-2. El Binèfar va empatar, però els saragossans van tornar a posar-se davant, però a falta de 10 minuts el Binèfar va aconseguir la igualada.

Triomf vital del Fraga

El Fraga va superar el Belchite en un partit tens a causa de la igualtat a la classificació. La primera meitat va acabar amb un 2-1 favorable als locals. A la segona meitat no es va moure el marcador, fins que en els últims minuts, que van ser decisius, Puch va anotar el seu segon gol. Amb el 3-1, el Belchite va abaixar els braços i van arribar els altres gols, de Gou i San Agustín, que van sentenciar el matx.