SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Entrepussada del Mollerussa a casa

El Mollerussa no pot passar de l’empat sense gols davant d’un rocós Artesa de Segre || Malgrat el resultat els del Pla d’Urgell continuen sent líders amb cinc punts d’avantatge sobre el Tàrrega

El Mollerussa no va poder superar la defensa de l’Artesa de Segre, que va acabar emportant-se un punt.

El Mollerussa no va poder superar la defensa de l’Artesa de Segre, que va acabar emportant-se un punt.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder Mollerussa no va poder passar de l’empat davant d’un rocós Artesa de Segre (0-0), que va acabar emportant-se un bon punt del Municipal de Mollerussa. Els locals van iniciar el matx dominant el joc i manant en la possessió de la pilota. L’Artesa, per la seua part, va plantejar un partit defensiu, provant de mantenir les línies juntes i no donant espais als davanters rivals. El Mollerussa va començar a construir el seu habitual joc i fruit del seu domini van començar a arribar bones ocasions, sobretot en jugades a pilota aturada. Els visitants van mantenir l’ordre en defensa i van provar de travar el joc amb contínues interrupcions per provar de trencar el ritme del Mollerussa. En el minut 15 els locals van tenir la primera gran ocasió en un fort xut d’Albert Delgado que es va estavellar al travesser. Després dels primers 20 minuts de joc, el Mollerussa va abaixar una mica la pressió, però les arribades dels locals a l’àrea rival no van cessar, encara que sense transcendència per al marcador. Amb el resultat inicial (0-0) es va arribar al descans.

Les coses no van canviar a la represa i el Mollerussa va continuar insistint en el seu afany per obrir el marcador. L’Artesa també va mantenir el plantejament inicial i va continuar tancat a la seua àrea defensant-se amb ordre. L’Artesa va tenir la seua única oportunitat en una contra en la qual va agafar avançada la defensa local i a punt va estar de marcar en un un contra un que finalment Caba va aconseguir atallar. Els canvis introduïts pels dos tècnics van donar aire, al Mollerussa per reforçar el seu atac i a l’Artesa de Segre per enfortir la defensa. En el tram final del partit, el conjunt local va avançar encara més les línies a la recerca del gol que els donés la victòria. Clivillé va enviar una altra pilota al travesser. Edu Raya no va poder batre Martínez en un altre un contra un en el qual ja es cantava el gol. Tàpies va disposar de dos clares ocasions en sengles rematades i Dani Rodríguez va tenir l’última en el 85, però tampoc va poder marcar.

Amb aquest empat, el Mollerussa continua ocupant el liderat, encara que veu retallada la distància sobre el Tàrrega, que amb el triomf per la mínima a Organyà se situa ara a cinc punts en segona posició, a falta de disputar-se les cinc últimes jornades. La pròxima jornada, el Mollerussa rebrà l’Organyà al Municipal i el Tàrrega viatjarà al Palau d’Anglesola.

El Mollerussa no va poder superar la defensa de l’Artesa de Segre, que va acabar emportant-se un punt.

El Mollerussa no va poder superar la defensa de l’Artesa de Segre, que va acabar emportant-se un punt.EDGAR ALDANA

tracking