Frenats en un mal partit

El Balaguer cau a casa davant del Rapitenca en un partit en el qual mai va trobar el seu lloc || La derrota trenca una ratxa de tres victòries consecutives i deixa els de la Noguera vuitens

Genís porta una pilota davant l’oposició de dos jugadors rivals.

Genís porta una pilota davant l’oposició de dos jugadors rivals.JOAN BOVÉ

El Balaguer va caure derrotat davant del Rapitenca (0-2) en el seu cinquè partit consecutiu a casa. La derrota trenca una ratxa positiva de tres victòries consecutives. Mal partit dels locals, que mai es van trobar còmodes sobre el terreny de joc i no van saber aprofitar les ocasions de les quals van disposar.

Els locals es van veure superats des del primer moment per un Rapitenca eficaç. Malgrat això, va ser el Balaguer qui hauria pogut inaugurar el marcador en el primer minut de joc, però Genís, que no va tenir el seu dia, va fallar i poc després va ser Peque el que va saber aprofitar un error defensiu local per avançar el Rapitenca en el minut 5 (0-2).

El Balaguer no trobava el seu lloc i els visitants van estar a punt d’ampliar el seu avantatge, primer en el minut 8 i després el 12 amb jugades calcades i que la defensa local no va saber frenar. En el minut 29 va arribar el segon gol després d’una d’internada per la banda de Garrido que va acabar amb passada sobre Peque al punt de penal que, de xut col·locat, va aconseguir la seua segona diana. Amb el 0-2 es va arribar al descans.

El Balaguer ho va intentar en els primers minuts del segon temps, però Genís tampoc va tenir sort en dos clares ocasions en les quals va guanyar l’esquena al seu defensor i no va tenir sort en les rematades finals. Adrià també ho va intentar des de les bandes però sense resultat.

Després d’això, el partit es va trencar totalment. Jordi Belló va fer debutar els juvenils Porta i Bonet, i Alfred, el millor del partit, va salvar el Balaguer d’una derrota més àmplia ja que els visitants van disposar de sengles un contra un, primer de Martínez i després de Garrido, en els quals dos bones actuaciónes del porter del Balaguer van evitar el gol.