SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC guanya i segueix a dalt

S’imposa a un Sant Ildefons mancat de joc i que va regalar el primer gol, de Viladegut || Jordi Martí va posar la sentència d’un partit que deixa l’equip a 3 punts del ‘play-off’ i amb un de pendent

Un jugador de l’EFAC prova de controlar la pilota sobre la línia de banda, pressionat per un contrari, ahir durant el partit.

Un jugador de l’EFAC prova de controlar la pilota sobre la línia de banda, pressionat per un contrari, ahir durant el partit.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EFAC es va imposar ahir al Sant Ildefons (2-0), en un partit de parts ben diferenciades: el primer temps, soporífer i sense ocasions, però amb un gol tocatardà de Viladegut, i el segon, amb un EFAC aprofitant les contres per crear perill. En definitiva, un xoc que va valer als de Pablo Petreñas per seguir tercers, a 3 punts de la plaça de play-off, que ocupa el Martinenc, encara que amb un partit menys.

D’inici es va veure un EFAC temorós al darrere i amb una alta pressió del conjunt barceloní, que va impedir que el conjunt local pogués desplegar el seu joc, la qual cosa va propiciar uns primers 45 minuts tediosos en què amb prou feines hi va haver aproximacions, a excepció d’una jugada per banda de cada equip, la de l’EFAC per mitjà d’Òscar Canadell, però totes dos sense trobar rematador. En el minut 44, tanmateix, una acció increïble va trencar la igualtat. En una acció de fair play, el Sant Ildefons va tornar la pilota a l’EFAC en un servei de banda, i la va enviar just als peus de Roger Canadell, que va enviar la centrada a l’àrea. L’esfèric, batallat en l’aire per Martí, finalment va ser impactat de cap per Viladegut per aconseguir l’1-0 a les portes del descans.

En el segon temps, els de Pablo Petreñas van canviar el rumb del matx i van decidir cedir la iniciativa al conjunt visitant fins a la línia de tres quarts, per provar de fer mal al contraatac. El Sant Ildefons no va aprofitar la possessió per crear joc ni perill i l’EFAC va sortir beneficiat de les recuperacions al centre del camp, especialment de Juclà. Al 50, el mateix Juclà va robar i se’n va anar de dos contraris, donant la pilota a Viladegut, que no va aconseguir marcar en una acció molt clara. Poc després, els lleidatans van reclamar penal sobre Chiné en el servei d’un córner, però el col·legiat no el va assenyalar. Petreñas va introduir pólvora amb els canvis i, en la recta final, va disposar d’ocasions fabricades per la velocitat de Pol per la banda dreta. Després de dos rematades errades per Òscar Canadell, el Sant Ildefons va cometre penal sobre Simó, però el guardamenta barceloní va endevinar el xut de Chiné. Tanmateix, Pol va lluitar per recuperar l’esfèric i va enviar una centrada perquè Jordi Martí establís el definitiu 2-0.

Petreñas: “Es nota la pressió per haver de guanyar”

El tècnic de l’EFAC Almacelles, Pablo Petreñas, va dir després del partit que “són moments difícils de jugar perquè es nota la pressió d’haver de guanyar per continuar estant a dalt”. En aquest sentit, va explicar que l’equip va tenir un inici de matx “dubitatiu” i que el Sant Ildefons, que venia a certificar la permanència, va jugar “més disciplinat”. Sobre el segon temps de l’encontre, va comentar que “hem sabut neutralitzar el seu potencial en atac i sortir al contraatac” i va afegir que “els canvis han sortit molt endollats de la banqueta”. A més, Petreñas va destacar l’actitud de l’equip i va fer una crida a l’afició perquè li doni suport en aquest tram final.

Un jugador de l’EFAC prova de controlar la pilota sobre la línia de banda, pressionat per un contrari, ahir durant el partit.

Un jugador de l’EFAC prova de controlar la pilota sobre la línia de banda, pressionat per un contrari, ahir durant el partit.ÓSCAR MIRÓN

tracking