SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Uns 700 atletes se citen a Balàfia

Josep Pascual i Txell Posino es proclamen vencedors de la 36 edició de la carrera || La prova va comptar amb curses de 10, 5 i 1 quilòmetre, a banda de dos caminades

Diversos participants en la sortida de la cursa inclusiva d’1 quilòmetre.

Diversos participants en la sortida de la cursa inclusiva d’1 quilòmetre.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 700 atletes van prendre la sortida ahir en la 36 edició de la Cursa Balàfia-Aremi, puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni, que va comptar amb la implicació de 2.000 persones entre organització, voluntaris i familiars. Josep Pascual i Txell Posino es van proclamar guanyadors en la prova reina, de 10 quilòmetres, mentre que en la distància curta, de 5 quilòmetres, els més ràpids van ser Josep Ramon Sanahuja i Maria Bertran. A més, també es van oferir dos caminades i una carrera inclusiva d’1 quilòmetre.

En la prova de 10 quilòmetres, Josep Pascual (DN Fitness Coach) es va imposar amb una marca de 36.06, seguit per Josep Bergua (Clos Pons Thai Runners), segon amb 36.34, i de Jorge Morillas (Club Triatló Lleida), tercer amb 36.57. En l’apartat femení, la victòria va ser per a Txell Posino (Escola Països Catalans), amb un registre de 40.09, davant d’Angelica Damoc (Club València), amb 44.06, i de Laura Rosell (Xafatolls), amb 44.53. En la prova de 5 quilòmetres, Josep Ramon Sanahuja (Xafatolls) va ser el guanyador masculí amb un temps de 17.18, seguit per dos representants de l’Esports Truga, Sergi Bernaus, segon amb 17.21, i Francesc Cueva, tercer amb 17.41. En dones, l’Esports Truga va ocupar el podi complet amb Maria Bertran, vencedora amb 20.40, Margot Felip, amb 21.43, i Cecilia Coromina, amb 21.51.

Diversos participants en la sortida de la cursa inclusiva d’1 quilòmetre.

Diversos participants en la sortida de la cursa inclusiva d’1 quilòmetre.MAGDALENA ALTISENT

tracking