SEGRE

Pavelló tancat per insegur

La Paeria clausura l’Agnès Gregori al desprendre’s una part del revestiment interior de la coberta || La instal·lació estarà una setmana inactiva mentre Urbanisme examina les causes

La pista ja es va haver de reparar fa un any per desperfectes

La pista ja es va haver de reparar fa un any per desperfectesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria s’ha vist obligada a tancar el pavelló Agnès Gregori, situat a l’antiga ciutat esportiva del Lleida Bàsquet a Balàfia, pel despreniment d’una part del recobriment interior de la coberta, que podia posar en perill la seguretat dels jugadors que cada dia s’entrenen o juguen a la instal·lació, la gran majoria de base.

NO PERILLA L’ESTATAL El recinte és una de les seus del campionat de bàsquet cadet que es disputarà al maig

Malgrat que durant la temporada ja s’havien detectat petites deficiències a la teulada, que es van posar en coneixement del consistori, la setmana passada es va produir el despreniment més important, fins al punt que va obligar a tancar la instal·lació per seguretat.

L’ajuntament va enviar una notificació als clubs que utilitzen habitualment la instal·lació (CB Balàfia, CB Lleida, CB Pardinyes i Força Lleida) per informar-los que el recinte estaria tancat durant una setmana, inicialment fins aquest dijous, i que els resituarien a altres pavellons. El departament d’Urbanisme examina aquests dies la coberta per buscar les causes i poder solucionar-ho ben aviat. “La teulada del pavelló està recoberta per una escuma ignífuga que amb el temps s’ha endurit i ara, no sabem per quina raó, cau a trossos. Des d’Urbanisme miren de solucionar-lo al més aviat possible. No és res greu, però genera contratemps”, va explicar ahir a SEGRE Montse Parra, regidora d’Esports de la Paeria.

Precedents

Fa un any, la Paeria ja va haver d’emprendre unes reparacions d’urgència davant de les queixes dels clubs usuaris pel mal estat de part les instal·lacions, en especial la zona del parquet i de la moqueta que recobreix les parets, que estaven molt deteriorades per l’efecte de la humitat i de les goteres que, des de fa anys, són una constant a la instal·lació quan plou, que afecta també els passadissos i el hall d’entrada.

Campionat

Així mateix, com va succeir l’any passat, el pavelló Agnès Gregori és una de les quatre seus que del 20 al 26 de maig pròxims acollirà el Campionat d’Espanya cadet masculí de bàsquet. Fonts del consistori van confirmar a aquest diari que en cap cas perilla la disputa del torneig en aquesta instal·lació, que podria recuperar la normalitat a finals d’aquesta setmana o principis de la que ve.

Imatge d'arxiu del pavelló, en què les làmines del sostre han començat a desprendre's

Imatge d'arxiu del pavelló, en què les làmines del sostre han començat a desprendre'sSEGRE

tracking