SEGRE

DEPORTES

El Liverpool venç la Roma i s'atansa a la final de Kíev

Mohamed Salah, autor de dos dels gols que ahir va marcar el Liverpool a la Roma.

Mohamed Salah, autor de dos dels gols que ahir va marcar el Liverpool a la Roma.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mohamed Salah va dirigir l’exhibició del Liverpool sobre la Roma (5-2), ahir a Anfield i, amb un doblet sublim en la primera meitat i dos assistències en la segona, va impulsar el somni dels reds cap a la final de la Lliga de Campions a Kíev. El Liverpool va tenir l’eliminatòria sentenciada amb un 5-0, però va encaixar dos gols en els últims minuts que donen l’esperança a la Roma de passar a la final amb un 3-0 a la tornada. L’egipci, acabat de nomenar millor futbolista de l’any a Anglaterra i un dels noms més cobejats al mercat, segueix fent mèrits per lluitar-li la Pilota d’Or a Cristiano i a Messi: suma 43 gols en 47 partits aquesta temporada –deu a la Champions–.

El Liverpool de Jürgen Klopp, l’únic equip invicte del torneig europeu, i la Roma d’Eusebio Di Francesco, amb la moral pels núvols després de la històrica remuntada a quarts davant del FC Barcelona, buscaven a Anfield poder fer el primer pas per estar el pròxim 26 de maig a la final de la Champions que tindrà lloc a Kíev, que ara tenen més a prop els anglesos.

El Bayern i el Madrid, avui a l’Allianz Arena de Munic

Bayern de Munic i Reial Madrid, grans favorits al títol de la Lliga de Campions, creuen avui novament els camins en el clàssic més repetit del futbol europeu, que assoleix les seues noces de plata, en un duel apassionant en l’Allianz Arena (20.45/ beIN Sports).

tracking