SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS FINAL FOUR

Festa gastronòmica i infantil durant la Final Four de la Copa CERS a Lleida

Degustacions i inflables a la pista annexa

El club vol que la festa comenci abans dels partits.

El club vol que la festa comenci abans dels partits.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista pretén convertir la Final Four de la Copa CERS, que es disputarà aquest cap de setmana, en una gran “Festa de l’hoquei”, i per això ha organitzat diferents activitats gastronòmiques i infantils que tindran lloc a la pista annexa de l’Onze de Setembre.

La part culinària estarà composta per dos food trucks i un espai de venda de caragols a càrrec de la Fecoll, que cuinarà in situ, com un avançament de l’Aplec del Cargol. A l’espai frontal de la pista exterior s’instal·laran dos vehicles per a la venda de menjar, un amb producte tipus burger i un altre de postres, eminentment gelats, i iogurts. També s’instal·larà un punt de venda de begudes fresques. La festa començarà dissabte, al voltant de les 14.00 hores, i durarà tota la tarda, que conclourà després del partit que disputarà l’ICG Lleida davant el Breganze italià, previst per a les nou de la nit.

Dos vehicles davant el pavelló oferiran menjar i gelats als aficionats durant dissabte

Quant a la festa infantil, aquesta s’ubicarà a la pista annexa d’hoquei, al costat del pavelló, i allà s’instal·larà un circuit de karts de pedals (reservat per a nens de 3 a 10 anys) i alguns inflables per a totes les edats.

També s’habilitarà un espai perquè els aficionats, especialment els més petits, puguin pintar-se la cara amb els colors del seu equip. Aquesta zona estarà oberta dissabte a les 17.30 i a les 20.00, en tots dos casos durant 20 minuts, i diumenge a les 17.00, també durant el mateix espai de temps, just abans de la final, prevista per a les sis de la tarda.

Pel que fa a la venda d’entrades, el Llista espera que els clubs participants alliberin les entrades que no utilitzin per a les semifinals a fi de poder posar-les a la venda per als seus seguidors.

tracking