SEGRE

TENIS COMPETICIONS

Rafa Nadal sua per passar ronda al Godó i Djokovic cau a l'estrena

CT Urgell va organitzar un autocar perquè els socis anessin al Godó.

CT Urgell va organitzar un autocar perquè els socis anessin al Godó.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número u del món, l’espanyol Rafael Nadal, va debutar al Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó, amb una treballada victòria (6-4 i 6-4) contra el seu compatriota Roberto Carballés, que va aguantar una hora i 52 minuts a la pista abans de perdre el partit. Nadal, que aquesta setmana persegueix a Barcelona l’onzè títol del Godó, va superar la primera pedra al camí per revalidar el títol, en un duel en el qual va tirar d’ofici davant del número 77 mundial.

“Estic content perquè he guanyat. He jugat pitjor del que he estat jugant. No cal mirar amb deteniment el partit per saber que no he jugat com ho havia fet anteriorment”, va reconèixer el balear, que venia d’exhibir-se a Montecarlo.

Després del debut a la pista que porta el seu nom, Rafa Nadal s’enfrontarà avui dijous, als vuitens de final, al també espanyol Guillermo García-López, número seixanta-nou del rànquing ATP.

Si el deu vegades campió de Roland Garros supera García-López, ja no s’enfrontarà en quarts de final al serbi Novak Djokovic, que ahir va caure a l’estrenar-se a Barcelona davant de l’eslovac Martin Klizan, per 6-2, 1-6 i 6-3. A l’exnúmero u del l’ATP li va costar entrar al partit i va perdre el primer set en a penes mitja hora.

tracking