SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Joel Huertas: "Ser campió d'Europa es recorda tota la vida"

El lleidatà Joel Huertas va guanyar amb el Barça la Champions Juvenil el 2014

Plantilla del Barça Juvenil que el 2014 va guanyar la primera UEFA Youth League per al club blaugrana.

Plantilla del Barça Juvenil que el 2014 va guanyar la primera UEFA Youth League per al club blaugrana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos jugadors lleidatans formaven part de la plantilla del Barcelona que, el 2014, va guanyar la primera Champions Juvenil per al Barça. La segona va arribar dilluns passat, quan van vèncer el Chelsea per 0-3. Un d’ells era Joel Huertas, actualment al Lleida, que admet que “em van venir molts records. Ser campió d’Europa és una cosa que es recorda tota la vida”, explica el de Juneda, integrant d’una plantilla en què també hi havia Xavier Quintillà, actualment al Vila-real B. El segon entrenador també era lleidatà, Pep Muñoz.

“Un any o altre s’havia de repetir, però la primera la vam guanyar nosaltres”, afegeix. “Ho vam celebrar a bombo i platerets”. D’aquell equipàs, únicament Munir segueix vinculat contractualment amb el primer equip del Barcelona, encara que està cedit a l’Alabès. Dos més continuen al Barcelona B. “És complicat seguir al Barcelona. Aquell any vam ser els millors d’Europa i a Primera, a més de Munir, només hi juga Onana, que és el porter de l’Ajax. Només tres són a Segona A, deu a Segona B, tres a Tercera i un no té equip.”

Joel va arribar al Barcelona el primer any com a juvenil i va ser un dels que van estrenar la remodelada Masia. “Quan vaig acabar de Juvenil em van cedir al Badalona i a l’any següent, aquí al Lleida. Quan surts del Barça veus com és el futbol, ni millor ni pitjor, és diferent. Allà estàs com en un núvol”.

Amb Albadalejo ha jugat un total de 499 minuts en deu partits, ha marcat un gol i està convençut que el Lleida jugarà el play-off.

Les entrades d’Elx costaran deu euros per als seguidors blaus Els seguidors del Lleida que es desplacin diumenge a Elx pagaran les entrades a 10 euros, arran de l’acord assolit per les dos directives. Des del Lleida es recomana als aficionats blaus que vagin amb molt temps a les taquilles del Martínez Valero, ja que s’hi esperen llargues cues, tenint en compte que l’Elx també fa una campanya de promoció entre els socis i aficionats per la visita del Lleida.

Plantilla del Barça Juvenil que el 2014 va guanyar la primera UEFA Youth League per al club blaugrana.

Plantilla del Barça Juvenil que el 2014 va guanyar la primera UEFA Youth League per al club blaugrana.SEGRE

tracking