FUTBOL EUROPA LEAGUE

Griezmann i Oblak salven l'Atlètic, que va jugar amb deu durant 80 minuts

Griezmann celebra el gol de l’empat per a l’Atlètic.

Griezmann celebra el gol de l’empat per a l’Atlètic.EFE

Un gol del francès Antoine Griezmann a vuit minuts del final, en l’única ocasió de l’Atlètic de Madrid en tota la segona part, va donar un valuós 1-1 a l’equip en el duel d’anada de les semifinals de la Lliga Europa contra l’Arsenal, en què el conjunt madrileny va jugar 80 minuts amb deu, per l’expulsió per doble groga de Sime Vrsajkjo al veure dos grogues en deu minuts. Simeone també va ser expulsat dos minuts més tard per protestar. En un contraatac en el minut 82, amb una passada llarga de Giménez i un error de Koscielny, Griezmann va anivellar el gol que havia marcat el compatriota Lacazette al 60, i permet afrontar amb cert avantatge el duel de tornada al Metropolitano als blanc-i-vermells, sostinguts per les parades d’Oblak.

En l’altre partit, l’Olympique de Marsella va guanyar per 2-0 el Salzburg austríac.