HOQUEI SOBRE PATINS

L'ICG Lleida fa història i conquereix la Copa CERS

Derrota al Barcelos en la tanda de penals i es converteix en el primer equip de Lleida en guanyar un títol continental

El Llista fa història i conquereix la Copa CERS

El Llista fa història i conquereix la Copa CERSLleonard Delshams

L’ICG Software Lleida s’ha proclamat, per primera vegada en la seua història, campió de la Copa CERS d’hoquei sobre patins, que s’ha celebrat en un Onze de Setembre ple fins la bandera. El combinat llistat ha derrotat a l’OC Barcelos, que defensava el títol. Després d’empatar tant en el temps reglamentari com en la pròrroga (2-2), el Llista va vèncer en la tanda de penals gràcies a un últim llançament de Jordi Creus que va desencadenar l’eufòria.

Primera part intensa, atractiva i ofensiva la que han protagonitzat els dos conjunts protagonistes. En els primers compassos, l’OC Barcelos ha portat la iniciativa en atac però ha topat davant d’un excels Lluís Tomàs. La insistència portuguesa ha obtingut el seu premi gràcies a un potent tir llunyà de João Guimaraes, que ha sorprès la meta local (1-0, min.15).

El gol portuguès ha reactivat l’equip amfitrió però no ha aconseguit posar les taules en l’electrònic i ha marxat al descans amb derrota per la mínima. En el segon acte, els portuguesos han ampliat l’avantatge amb el gol de João Almeida, però finalment ha arribat al reacció lleidatana. Andreu Tomàs, de penal, i Dario Giménez, de falta directa, han enviat el duel a la pròrroga. Sense gols en el temps extra, els penals han dictat sentència en favor del Llista, que ha fet història en convertir-se en el primer club de Lleida en conquerir un títol continental, a la segona final que jugava en la competició.