HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Salvació matemàtica

La jugadora del Vila-sana Victòria Porta va ser la màxima golejadora del partit i suma un nou ‘hat-trick’, que la converteix en la pitxitxi de l’OK Lliga

Veneçuela confirma la mort del policia alçat contra el Govern de Maduro

Veneçuela confirma la mort del policia alçat contra el Govern de MaduroEFE/Archivo

El Vila-sana va aconseguir la salvació matemàtica ahir a l’imposar-se a l’Alcorcón (4-3) en un partit molt físic en el qual el col·legiat va assenyalar fins a 5 penals i 4 faltes directes en contra de les del Pla d’Urgell. La portera lleidatana, Anna Ferrer, va firmar una actuació estel·lar, parant gairebé totes les jugades a bola aturada. A més, la màxima anotadora de l’equip, Victòria Porta, va aconseguir un nou hat-trick, que la converteix en la màxima realitzadora de l’OK Lliga femenina amb 33 gols.

Malgrat el resultat, les del Pla van començar el partit darrere en el marcador. En el minut 6, l’Alcorcón es va avançar per mitjà de Ramón, que va aprofitar un llançament de falta després d’una targeta blava, la primera de les quatre que veurien les lleidatanes, a Laura Porta. Les madrilenyes van plantejar un partit molt físic, amb molt contacte, situació que va incomodar el Vila-sana, que va arribar al descans encara sense haver-se estrenat al marcador.

A la represa, el panorama va canviar. Després de només un minut de joc, Laura Porta va aconseguir sorprendre les madrilenyes i va anotar el gol de l’empat (1-1). Poc després va aparèixer la de sempre, Victòria Porta, per culminar la remuntada i revolucionar el partit. La lleidatana va anotar dos gols de forma gairebé consecutiva que van posar les seues amb un marcador d’1-3 favorable. A partir d’aquell moment, el partit es va endurir. Les locals van tenir dos faltes directes que no van aprofitar, encara que posteriorment van retallar distàncies amb un penal que va convertir Bautista. Tanmateix, novament Victòria Porta es va encarregar de tallar la reacció local amb el 2-4 a falta de dos minuts. L’àrbitre va assenyalar dos penals –en va xiular 5 contra el Vila-sana– encara que només un va pujar al marcador, confirmant-se el triomf per al Vila-sana.