SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Massa adversitats

L’ICG Llista perd a Caldes un partit que dominava per 1-3 || Els llistats van acabar fosos físicament després d’haver jugat tres partits i dos pròrrogues en poc més de seixanta hores

El Caldes fa el protocol·lari passadís als lleidatans com a campions de la Copa CERS.

El Caldes fa el protocol·lari passadís als lleidatans com a campions de la Copa CERS.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida no va poder celebrar la conquesta de la Copa CERS amb una victòria a Caldes, que l’hauria atansat a la quarta posició que dóna el bitllet per a la Lliga Europea. Malgrat el cansament i els contratemps en forma de lesions (Roberto di Benedetto va ser baixa i Darío Giménez, Andreu Tomàs i Joan Cañellas van jugar minvats), els d’Albert Folguera van donar la cara, van competir i a punt van estar d’emportar-se alguna cosa positiva. Però l’esgotament acumulat, després de jugar tres partits (els dos de la Final Four, amb sengles pròrrogues incloses, i el d’ahir) en poc més de 60 hores, va acabar passant factura.

El matx no va començar bé. Després que Lluís Tomàs aturés una falta directa per l’exclusió del seu germà, Rosa avançava els barcelonins de penal. L’ICG va reaccionar i Candanedo, que ja havia avisat amb un tir al pal, va empatar (1-1), per arribar al descans en taules després que Lluís Tomàs aturés una altra falta directa.

A la represa, el Llista va sortir a totes i Andreu Tomàs va posar el seu equip amb dos gols de renda (1-3), primer amb un tir des de mitja pista i després al transformar un penal. Darío Giménez, que va voler jugar malgrat que el metge li va recomanar no fer-ho, va tenir la sentència amb una falta directa per l’exclusió d’Alexandre Acsensi, però l’argentí, amb dolors al turmell, no va encertar i va perdonar el Caldes.

Aquesta jugada va donar aire als barcelonins que, veient els lleidatans fosos físicament, van atacar sense treva, marcant tres gols en tot just quatre minuts que els posava de nou en avantatge (4-3). Però l’ICG no es va rendir i encara va treure forces d’on no n’hi havia. Bruno di Benedetto va empatar i Darío va tornar a tenir una altra falta directa per donar avantatge, però va fallar. Al final, Rosa va sentenciar amb el 5-4 un Llista que va acabar amb 4 jugadors en pista per l’exclusió de Lluís Tomàs.

“M’han dit que estaré entre dos i tres mesos de baixa, així que arribaria molt just al campionat. A més, em perdria bona part de la preparació i no es pot anar a un torneig d’aquest nivell sense pretemporada. Veurem com estic llavors, però sobretot he de fer una bona rehabilitació”, va apuntar en aquest sentit el jugador llistat.

El Caldes fa el protocol·lari passadís als lleidatans com a campions de la Copa CERS.

El Caldes fa el protocol·lari passadís als lleidatans com a campions de la Copa CERS.

tracking