SEGRE

VOLEIBOL EFEMÈRIDE

El Cecell reunirà el seu passat i present en el trentè aniversari

Montse Nadal i Montse Parra van presentar ahir els actes.

Montse Nadal i Montse Parra van presentar ahir els actes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre d’Esports del Camp Escolar de Lleida, més conegut com a Cecell, celebrarà aquest dissabte els trenta anys de vida. Ho farà amb una jornada de voleibol en la qual reunirà el passat i el present d’una entitat fundada el maig del 1988 per les Ampes dels tres instituts del Camp Escolar, amb la finalitat de fomentar la pràctica esportiva.

Inicialment, com explica la presidenta, Montse Nadal, “hi havia diferents disciplines, com el bàsquet, futbol sala, voleibol..., però al final es va anar imposant el que ara és el nostre esport, per la dificultat econòmica de mantenir la resta”.

Amb els anys es va anar especialitzant en l’esport femení, una vegada la secció masculina va passar a l’Espicopal. El Cecell ha passat en una dècada de 60 jugadores a 140.

La jornada començarà dissabte al matí amb una sèrie de partits dels equips de base i a la tarda es disputarà un torneig en el qual intervindran antics jugadors i exjugadores que han passat per l’equip sènior, que jugaran amb les que actualment formen la primera plantilla col·legial, que aquesta temporada ha perdut la categoria estatal. Com a colofó es farà un sopar on hi haurà representats també altres clubs de voleibol de la província.

tracking