SEGRE

DEPORTES

Jornada decisiva per a Gabriel a la Titan Desert

Segueix líder amb 5:28 sobre Anna Ramírez després de la quarta etapa || A la d’avui, amb bonificacions, la navegació serà clau

Ramona Gabriel i Anna Ramírez creuen juntes la línia de meta de la quarta etapa.

Ramona Gabriel i Anna Ramírez creuen juntes la línia de meta de la quarta etapa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Ramona Gabriel (Garmin) és cada vegada més a prop d’aconseguir la victòria a la Titan Desert, al mantenir ahir els més de cinc minuts de marge sobre la segona, Anna Ramírez, que es va imposar a l’esprint a la ciclista de Ponts. L’etapa d’avui serà determinant per a Gabriel, ja que la que l’organització no facilitarà tracks, sinó punts de pas obligatoris i els ciclistes hauran d’utilitzar la navegació per recórrer-la en el menor temps possible. Com a novetat en aquesta edició, els vint primers homes i tres primeres dones sortiran en solitari i en ordre de classificació general separats per trenta segons. A més, els primers a arribar tindran bonificacions. El traçat, amb sortida i arribada a Merzouga, serà de 94 quilòmetres i per a l’organització és l’etapa de més dificultat. A més, la rival de Gabriel va avisar ahir que es troba en condicions de lluitar per la victòria. “Cada dia que passa em sento més còmoda i forta en cursa, he pres la iniciativa i he pogut portar el ritme en què em sentia còmoda”, va dir Ramírez.

En categoria masculina, José Luis Selu Gómez es va emportar una victòria incontestable i Josep Betalú va tornar a dominar amb fermesa les condicions de la jornada per ser segon de l’etapa i ampliar el liderat al capdavant de la general, amb 12:33 sobre Guillem Muñoz.

tracking