SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

Nou repte per al Pardinyes

El cap de setmana disputa la segona Final Four consecutiva a la Lliga EBA, de la qual sortiran tres equips de la fase d’ascens a LEB Plata || Gerard Encuentra assenyala que el seu equip és el “tapat”

Xavier Mendiburu serà un dels jugadors determinants a la segona Final Four consecutiva per a l’Ilerdauto Nissan Pardinyes.

Xavier Mendiburu serà un dels jugadors determinants a la segona Final Four consecutiva per a l’Ilerdauto Nissan Pardinyes.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes té aquest cap de setmana una nova cita amb la història. L’equip que dirigeix Gerard Encuentra juga la segona Final Four consecutiva al grup C, de la qual sortiran tres classificats per als play-offs d’ascens a la LEB Plata. Com a subcampions del subgrup B, els lleidatans jugaran la semifinal contra el Masnou, campió del grup A, dissabte a les 18.00, i al seu torn, a les 20.00 l’amfitrió de la Final Four, el Vic, s’enfrontarà al Menorca. Els guanyadors disputaran la final diumenge a les 12.00, mentre que abans, a les 10.15, es jugarà el partit pel tercer i quart lloc, del qual sortirà l’últim classificat. Com a premi, el campió de la Final Four organitzarà una de les fases d’ascens a la LEB Plata. El tècnic Gerard Encuentra va advertir ahir de la dificultat del torneig, ja que a diferència de l’última temporada seran tres els classificats i no quatre.

Tanmateix, va assenyalar que “estem a una victòria d’aconseguir-ho. Ens serveix tant guanyar dissabte com diumenge per ser a la fase d’ascens”, per la qual serà important dosificar els esforços. En aquest sentit, Encuentra té el base Pau López molt ben cuidat i la seua participació dependrà de com es desenvolupi la semifinal de dissabte. “Estàvem gairebé convençuts que ens tocaria jugar amb el Menorca, però a l’última jornada el Masnou va quedar campió, així que ens ha fet variar els plans”, va dir el tècnic lleidatà.

El campió de l’altre subgrup serà l’equip a batre a la semifinal del torneig, que es juga a Vic

Quant a les opcions de classificació, Gerard va assenyalar que “són tres equips molt bons. No som un dels favorits. En tot cas, som el tapat. La clau del partit serà defensar bé i no donar-los segones opcions. Són un rival que juga fàcil, que es passa bé la pilota i que ha estat campió amb un Menorca construït per pujar”. Per contrarestar el Masnou, el Pardinyes haurà de tenir “bons percentatges d’encert. En el nostre cas, és una de les claus en tot el campionat. No tenim uns interiors com la resta d’equips, així que haurem de jugar les nostres cartes. Si haguéssim tingut Villacampa, hauria estat diferent”, va assenyalar Encuentra amb referència al pivot, que va fitxar pel Valls durant la fase regular.

tracking