SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Guanyar per continuar somiant

El Lleida, que rep avui l’Olot, està obligat a sumar els tres punts per arribar a l’última jornada amb opcions de ‘play-off’ || Crida a l’afició perquè no sigui l’últim partit a casa

Gerard Albadalejo, durant un moment del partit que el Lleida va jugar a Elx.

Gerard Albadalejo, durant un moment del partit que el Lleida va jugar a Elx.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha marxa enrere, ni marge de maniobra. El Lleida necessita guanyar els sis punts en les dos jornades que resten i esperar que es donin resultats favorables per assolir la quarta plaça que dóna dret a jugar el play-off d’ascens a Segona A. I la primera obligació dels blaus és vèncer avui l’Olot (Camp d’Esports, 17.00) per seguir vius en l’última jornada.

L’equip lleidatà necessita més que mai avui el suport de l’afició, un pèl desil·lusionada perquè les possibilitats matemàtiques no són gaires. Però no és hora de lamentar-se i sí de recolzar des de la grada perquè els homes de Gerard Albadalejo puguin almenys fer els deures, que és guanyar aquesta tarda i després en l’última jornada a Sabadell.

Els altres resultats dels rivals directes, per desgràcia, ja no estan a les mans del Lleida. Avui és l’últim partit al Camp d’Esports de la Lliga regular, però el Lleida vol que no sigui l’últim de la temporada i s’aferra al somni del play-off, mentre hi hagi opcions reals.

L’equip lleidatà, que només té el dubte del central Andriu per molèsties físiques, rep un Olot que també es juga molt en l’envit. Els gironins, que lluiten per la permanència, aconseguirien el seu objectiu si s’alcen amb la victòria en un Camp d’Esports que coneix molt bé i al qual té un gran afecte el seu tècnic Raúl Garrido.

Però avui no hi haurà amistat que valgui i Garrido intentarà sorprendre l’equip en el qual va jugar dos temporades a Segona A per confirmar la millora que ha experimentat l’equip de la Garrotxa des que es va fer càrrec de la banqueta. El Lleida, que ha tingut molts alts i baixos aquesta temporada, sortirà aquesta tarda a la gespa plenament conscient que no pot fallar si vol mantenir encara alguna opció, després d’haver desaprofitat diverses oportunitats d’entrar en play-off. Els de Gerard Albadalejo han estat, de vegades, els seus propis enemics, ja que actitud i ganes no els han faltat, però han fallat en moments clau i en partits decisius. Ja no hi ha volta enrere. Cal guanyar l’Olot sense pensar en res més i després encarar l’última jornada.

A repetir la gesta de fa quatre temporades Fa exactament quatre anys, el 4 de maig del 2014, el Lleida Esportiu jugava la penúltima jornada de la Lliga 2013-14 –l’última al Camp d’Esport– davant de l’Olot. Com ara, la visita dels gironins era un partit clau per provar de segellar la classificació per al play-off en l’última jornada, a Badalona. Finalment es va aconseguir, en gran part gràcies a la remuntada (3-2) davant de l’Olot, que guanyava 1-2 en el minut 90. Biel Medina i Raúl Fuster van donar una victòria que, si no s’hagués produït, hauria deixat el Lleida vuitè i amb poques opcions. Aquesta és una de les set victòries que ha aconseguit l’equip blau davant de l’Olot en els deu precedents que hi han hagut al Camp d’Esports.

tracking