SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

L'ICG Llista rep el Barça després de celebrar la CERS

Folguera té la baixa de Roberto di Benedetto i Darío i Cañellas són dubte

Andreu Tomàs, celebrant el títol de la Copa CERS.

Andreu Tomàs, celebrant el títol de la Copa CERS.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setmana després d’haver fet història al conquerir la Copa CERS, l’ICG Software torna avui a l’escenari d’aquesta gesta, l’Onze de Setembre, per rebre el líder de la Lliga, el Barcelona (12.00). Però les circumstàncies de l’equip són molt diferents de les de fa una setmana, de forma que el campió continental rep minvat un equip que ja acaricia el títol de Lliga.

Albert Folguera admetia ahir que l’equip no afronta el matx “amb les màximes garanties”, encara que malgrat això assegura que “ho intentarem”. Després de jugar el passat cap de setmana dos intensos partits, amb pròrroga inclosa, l’equip afronta el duel amb baixes i després d’una setmana molt intensa. Roberto di Benedetto és baixa després de ser operat d’una fractura al turmell que va patir durant la final. Darío Giménez està també pràcticament descartat per una altra lesió i Joan Cañellas arrossega molèsties. A més, dimarts l’equip va acumular més cansament després de jugar a la pista del Caldes i dijous va tenir lloc la rua de celebració del títol pels carrers de Lleida.

“Em molesta perquè no tinc tothom i no hem tingut temps de preparar el partit. A més, el Barça arriba a una setmana de la Final Four de la Champions i acariciant el títol”, va afegir Folguera. “M’hauria agradat mesurar-nos amb totes les nostres forces i veure si podíem ser aspirants a la quarta plaça”, va destacar.

Malgrat totes aquestes dificultats, el tècnic espera que el públic acudeixi de nou a l’Onze de Setembre per aplaudir l’equip, després del ple històric que hi va haver al pavelló el passat cap de setmana. “Seria el més bonic que, després d’haver guanyat el títol, la gent vingui al pavelló. Ja s’ha demostrat moltes vegades que amb tota la nostra gent animant des de les grades som un equip molt complicat de superar”, va afegir l’entrenador.

tracking